Libnet.ro
UNICEF

01:05

Echipa ideala a primei etape din faza grupelor la Cupa Mondiala

Antena3 Antena3,
Echipa ideala a primei etape din faza grupelor la Cupa Mondiala

Odata cu meciul dintre Rusia si Coreea de Sud s-a incheiat prima etapa din faza grupelor la Cupa Mondiala din Brazilia, astfel ca este momentul sa aruncam o scurta privire in urma si sa vedem care este. continuă pe Antena3

Meciul zilei la Cupa Mondiala: Brazilia - Mexic, duelul care poate decide prima echipa calificata in optimile de finala

Prima etapa din faza grupelor de la Cupa Mondiala se va incheia astazi, odata cu cele doua partide din grupa H, dar capul de afis al zilei este duelul dintre Brazilia si Mexic, la finalul caruia am putea afla.

Rezultate faza grupelor, CM 2014: Costa Rica - Uruguay, 3-1, Italia - Anglia, 2-1, Coasta de Fildes - Japonia, 2-1

Reprezentativa statului Costa Rica a invins, sambata, la Fortaleza, cu scorul de 3-1 0-1), selectionata Uruguayului, intr-un meci contand pentru grupa D de la Cupa Mondiala. Pentru Uruguay a marcat Cavani, in.

LIVE TEXT Spania - Chile, ora 22.00. Meci crucial in grupa B la Cupa Mondiala

Spania intalneste miercuri, de la ora 22. 00, nationala Chile in cea de a doua etapa din faza grupelor la Cupa Mondiala. Meciul din grupa B este crucial pentru nationala Spaniei, care are nevoie de o victorie pentru a-si pastra sansele la calificarea in optimi.

Brazilia - Mexic 0-0. Remiza mare pentru mexicani la Cupa Mondiala

Brazilia si Mexic au remizat in primul meci al etapei a doua din faza grupelor, la Cupa Mondiala. Dupa meciul incheiat 0-0, pe Arena Castelao din Fotaleza, atat Brazilia, cat si Mexic au cate 4 puncte in grupa A, fiind lideri autoritari.

Guillermo Ochoa aduce un egal pentru Mexic in meciul cu Brazilia

O prestatie senzationala a portarului Guillermo Ochoa a ajutat nationala Mexicului sa termine neinvinsa meciul cu Brazilia, care a deschis etapa a doua din faza grupelor la Cupa Mondiala. Pe Estadio Castelao din.

SLIDE Cinci motive pentru care Germania e favorita cu Portugalia

Meciul Germania-Portugalia este unul dintre cele mai tari dueluri din faza grupelor la Cupa Mondiala, iar cele doua echipe se intalnesc pentru a patra oara la un turneu major din 2006 pana in prezent. Germania a castigat precedentele trei dueluri cu lusitanii, iar in continuare va prezentam cinci motive pentru care nemtii sunt favoriti sa castige meciul de luni seara.

Prima mare supriza la CM Fotbal: Spania - Chile 0-2 Campioana mondiala si europeana este eliminata inca din faza grupelor/ Diego, ai ales nationala potrivita?!

Campioana Mondiala si Europeana Spania a fost invinsa miercuri seara de Chile si este eliminata inca din faza grupelor indiferent de rezultatul meciului cu Australia. Spaniolii au dominat steril jocul, dar chilienii au reusit sa marcheze de doua ori in prima repriza prin Vargas si Aranguiz la singurele ocazii avute. Nici Diego Costa, brazilianul care a ales sa joace in nationala Spaniei, nu i-a ajutat cu nimic pe iberici. Nici brazilienii nu l-au iertat pe el hudindu-l permanent. Imaginile de final surpind o banca de rezerve a spaniolilor ce parea incremenita intr-un vis urat. poate si intr-un fotbal lipsit de motivatie.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2451 seconds )