Libnet.ro
UNICEF

20:00

SLIDE Cinci motive pentru care Germania e favorita cu Portugalia

Online Sport Online Sport,
SLIDE Cinci motive pentru care Germania e favorita cu Portugalia

Meciul Germania-Portugalia este unul dintre cele mai tari dueluri din faza grupelor la Cupa Mondiala, iar cele doua echipe se intalnesc pentru a patra oara la un turneu major din 2006 pana in prezent. Germania a castigat precedentele trei dueluri cu lusitanii, iar in continuare va prezentam cinci motive pentru care nemtii sunt favoriti sa castige meciul de luni seara. continuă pe Online Sport

SLIDE Trei motive pentru care Spania a sucombat in fata Olandei

Mare surpriza mare, vineri seara, in reeditarea finalei din 2010 a Cupei Mondiale, dupa ce Olanda a zdrobit Spania cu un neverosimil 5-1. Analizat insa la rece, jocul ibericilor arata multe slabiciuni de care batavii au stiut sa profite din plin.

Cinci motive pentru care Dreapta nu se va unifica

In ciuda entuziasmului firesc, rezultat al dorintei de a avea o forta capabila sa echlibreze dominarea PSD pe scena politica, sunt cateva motive serioase pentru care coagularea Dreptei are mai multe sanse sa nu se faca, decat sa se faca.

5 motive pentru care e mai bine sa fii singur decat intr-o relatie

Sa fii intr-o relatie poate fi un lucru bun sau nu. Depinde de fiecare cuplu in parte, daca se completeaza reciproc, daca exista intelegere, loialitate si inca o multime de factori necesari pentru bunul mers al unei relatii.

10 motive pentru care privatizarea Electrica S.A. este cea mai proasta privatizare romaneasca a tuturor timpurilor.

Intrucat am contribuit intr-un fel uneori determinant) la privatizari si vanzari de active de peste 3 miliarde de euro, nu cred ca pot fi banuit ca as fi un opozant al privatizarii. Totusi, sunt un opozant al unor privatizari prost facute, sau unor privatizari facute doar de dragul de a indeplini scopuri secundare de genul dezvoltarii pietei de capital). Asa zisa privatizare care se lanseaza la apa azi are niste hibe profunde. Iata cateva dintre ele.

SLIDE Cinci lucruri de tinut minte dupa Argentina-Bosnia cu Messi in prim plan

Nationala Argentinei, una dintre favoritele la castigarea Cupei Mondiale, a debutat la turneul final pe Maracana din Rio de Janeiro contra Bosniei, singura echipa participanta in premiera la competitia suprema a fotbalului. Va recomandam in continuare cinci lucruri de tinut minte dupa meciul incheiat cu victoria Argentinei, scor 2-1.

SLIDE Cinci lucruri de tinut minte dupa Anglia-Italia

Meciul Anglia-Italia, doar a doua confruntare la Cupa Mondiala intre cele doua formatii, s-a incheiat cu victoria Squadrei Azzurra, echipa mai prezenta in joc si mai lucida la finalizare. Va prezentam in continuare cinci lucruri desprinse din aceasta partida.

Germania spulbera Portugalia la meciul 100 la Cupa Mondiala

Nationala Germaniei a inceput in forta editia din acest an a Cupei Mondiale si a maturat pe jos cu Portugalia lui Cristiano Ronaldo. Thomas Muller a reusit un hattrick, iar Hummels fost celalalt marcator al nemtilor in succesul cu 4-0. Misiunea Germaniei a fost usurata si de eliminarea portughezului Pepe, care i-a dat un cap in gura lui Muller, jucator care mai apoi a raspuns cu alte doua goluri, dupa ce tot el deschisese scorul din penalty.

Germania invinge Portugalia cu 4-0. Thomas Muller reuseste primul hattrick la Cupa Mondiala din Brazilia

Thomas Muller a marcat primul hattrick al Cupei Mondiale din Brazilia, iar Germania a demolat Portugalia, scor 4-0, in meciul care a deschis grupa G, disputat la Salvador. Stire in curs de actualizare.

Duelul economic dintre Germania si Portugalia: diferentele se vor vedea si pe teren?

Chiar daca pe teren partida va fi mai mult ca sigur un adevarat spectacol, in economie lupta este castigata detasat de nemti. Germania surclaseaza Portugalia in multe aspecte, fiind a sasea mare putere economica a lumii, in timp ce lusitanii se pot.

6 motive pentru care ar trebui sa incepi sa bei lapte de soia

Desi nu suna apetisant la prima citire, laptele de soia are multe sanse sa te cucereasca. Are un gust dulceag, placut, o consistenta care-l aseamana cu laptele animal si mult mai multe beneficii pentru sanatate decat ti-ai putea imagina.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )