Libnet.ro
UNICEF

17:45

Echipele de fotbal din China si-au reluat antrenamentele

România Liberă România Liberă,
Echipele de fotbal din China si-au reluat antrenamentele

Echipele din campionatul de fotbal al Chinei au reluat antrenamentele in aceasta saptamana, cand inc. continuă pe România Liberă

Cati bani cheltuie Spania pe materiale sanitare cumparate din China. Cifrele sunt oficiale

Spania aproape ca nu mai face fata situatiei, fiind una dintre tarile care au fost extrem de afectate de COVID-19. Cati bani a cheltuit pe materiale sanitare cumparate din China? Suma e uriasa. Spania a cumparat materiale sanitare din China. Cati bani a cheltuit? Spania face parte din unele din cele mai afectate tari de .

Spania cumpara materiale sanitare de 432 de milioane de euro din China. Regatul va primi 550 de milioane de masti, 5,5 milioane de kituri de testare rapida si 950 de ventilatoare mecanice

Spania cumpara materiale sanitare din China, in valoare de 432 de milioane de euro. Astfel, in saptamanileviitoare, in Regat vor ajunge 550 de milioane de masti, 5,5 milioane de kituri de testare rapida.

Femeie din China cere iertare americanilor pentru aducerea virusului din Wuhan: Scuze ca am pastrat tacerea

O femeie din China si-a cerut scuze de la Statele Unite ale Americii, ba chiar indeamna si alti conationali sa le ceara scuze, pentru raspandirea noului coronavirus.

Ambasadorul SUA in Romania, reactie la zvonurile privind originile COVID-19 venite din China

Adrian Zuckerman, ambasadorul Statelor Unite in Romania, a avut o reactie la zvonurile venite din China cu privire la originile COVID-19.

O noua zi neagra in Spania: 738 de decese in ultimele 24 de ore, iar bilantul total l-a depasit pe cel din China. Au fost confirmate alte peste 7.937 de cazuri, iar circa 3.100 de pacienti sunt in stare critica

Un numar de 738 de persoane au murit in Spania, doar in ultimele 24 de ore. Cu 3. 434 de decese inregistrate per total printre pacientii infectati cu noul coronavirus, Regatul a depasit China in ceea ce.

Marturii surprinzatoare de la o jurnalista din China, pentru Antena 3: Carantina, succesul impotriva epidemiei de coronavirus

Principala masura care a oprit raspandirii coronavirusului in China, a fost carantina, declara o jurnalista din Wuhan, in exclusivitate, intr-un interviu pentru Antena 3.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )