Libnet.ro
UNICEF

01:06

Edenred anunta introducerea Apple Pay in Romania: clientii vor putea plati cu cardurile de bonuri prin intermediul portofelului digital

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Edenred anunta introducerea Apple Pay in Romania: clientii vor putea plati cu cardurile de bonuri prin intermediul portofelului digital

Edenred Romania, cea mai mare companie emitenta de carduri si tichete de beneficii pentru salariati, va lansa serviciul Apple Pay pentru tichetele de masa digitale pe care le emite in Romania, in descursul acestui an. continuă pe Wall-Street Ro

nudoarlaunii Banca Transilvania anunta si ea lansarea Apple Pay in Romania

Banca Transilvania anunta si ea lansarea Apple Pay in Romania, dupa ce ING Bank Romania a transmis la inceputul zilei un mesaj referitor la introducerea portofelului digital dezvoltat de catre Apple pe piata locala. Niciuna dintre cele doua banci nu au.

Ce e Apple Pay si de ce o sa uiti de card cand vine in Romania

Apple Pay vine anul acesta si in Romania. ING Bank, Banca Transilvania si Orange Money au anuntat ca vor implementa solutia de plata. Apple Pay este o tehnologie de plata contactless pentru.

Apple Pay intra pe piata din Romania in cea de-a doua parte a anului in urma unui parteneriat cu ING Bank Romania

ING Bank Romania aduce Apple Pay pe piata locala in a doua parte a anului 2019. In urma acestei mutari, utilizatorii de telefoane Apple, care detin si un card bancar emis de catre ING Bank, vor putea realiza plati NFC prin intermediul telefonului mobil.

ING Bank promite Apple Pay: de ce ar trebui sa te intereseze noul mod de plata

Google, Apple si Samsung au servicii prin care poti efectua plati prin intermediul smartphone-urilor, dar niciunul nu e inca disponibil in Romania. ING Bank Romania a anuntat ca va aduce.

Licitatie pentru prima strada smart din Romania. Lucrarile se vor face cu bani europeni

Primaria Cluj-Napoca a lansat licitatia pentru serviciile de proiectare si executie a strazii Molnar Piuariu, care ar urma sa devina, peste aproximativ un an - un an si jumatate, prima artera smart din Romania. Lucrarile vor fi finantate din fonduri europene.

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )