Libnet.ro
UNICEF

13:46

Edilul Gheorghe Nichita a apelat la unul dintre cei mai buni detectivi particulari pentru a-si spoina amanta: S-au cerut lucruri despre moralitatea ei (VIDEO)

B1 B1,
Edilul Gheorghe Nichita a apelat la unul dintre cei mai buni detectivi particulari pentru a-si spoina amanta: S-au cerut lucruri despre moralitatea ei (VIDEO)

Primarul de Iasi, Gheorghe Nichita, a apelat la unul dintre cei mai tari detectivi particulari din zona Moldovei pentru a-si spiona amanta. Si asta pentru ca agentii de la Politia Locala nu erau capabili sa o. continuă pe B1

Imagini inedite cu unul dintre cei mai cunoscuti interlopi din Romania

Imagini inedite cu unul dintre cei mai cunoscuti interlopi din Romania si locotenetii sai. Nutu Camataru a fost surprins pe plaja la Mamaia, alaturi de sotia sa,cu care s-a casatorit in inchisoare. Nutu.

Unul dintre cele mai mari parcuri cu dinozauri din Europa se deschide la Rasnov

Dino Parc Rasnov, unul dintre cele mai mari parcuri cu dinozauri din sud-estul Europei, care se va intinde pe o suprafata totala de 1,4 hectare si va gazdui 45 de dinozauri in marime naturala, atestati stiintific, se deschide vineri. Casute in arbori, un cinematograf, tiroliene si multe alte surprize completeaza traseul spectaculos care urmeaza evolutia istorica a dinozaurilor, informeaza un comunicat al investitorilor.

Unul dintre oficialii FIFA, dat in urmarire de Interpol in urma scandalului de coruptie, s-a predat in Italia

Alejandro Burzaco, unul dintre cei trei fugari argentinieni implicati in dosarul de coruptie FIFA, s-a predat marti in Italia, informeaza nbcnews. com Seful politiei din Bolzano, nordul Italiei, Giuseppe.

Cum arata cel mai scump si peformant smartphone romanesc lansat pana acum pe piata

Allview, unul dintre cei mai importanti integratori de electronice si dispozitive mobile la nivel local, a lansat in Romania smartphone-ul X2 Xtreme, noul varf de gama al companiei, cu un pret care se apropie de marile flagship-uri lansate de gigantii.

Liberalii au sarbatorit impreuna la nunta sefului CJ Ilfov, Marian Petrache, unul dintre apropiatii presedintelui Iohannis (FOTO)

La sfarsitul saptamanii trecute liberalii au sarbatorit impreuna la nunta lui Marian Petrache, unul dintre apropiatii lui Klaus Iohannis, scrie Cancan. ro. Legaturile dintre Petrache si seful statului sunt.

Cei mai buni frati in functie de zodie: 5 nativi pe care te poti baza cand dai de greu

Unii nativi au calitati care ajuta la dezvoltarea unor conexiuni foarte puternice cu membrii familiei, in timp ce altii se descurca mai bine pe cont propriu. Aflati care sunt cei mai buni frati, in functie de zodie.

Sase dintre cele mai frumoase locuri abandonate de pe Pamant

Din cauza diferitelor evenimente care au avut loc pe parcurs, cele sase locuri de mai jos au fost abandonate, unele dintre ele devenind atractii turistice. Desi in unele cazuri ar parea greu de crezut, locurile prezentate in imaginile de mai jos au fost la un moment dat complet abandonate de catre oameni. Trecerea timpului, insa, [] Sase dintre cele mai frumoase locuri abandonate de pe Pamant Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cateva dintre cele mai importante noutati cu care vine Apple la WWDC 2015

Pe 8 iunie are loc discursul inaugural pentru WWDC 2015, seria de conferinte Apple, care marcheaza debutul de noi versiuni software ale companiei in fiecare an. in 2015, asteptam iOS 9 si o noua versiune de OS X, precum si alte noutati. O privire asupra iOS 9 Urmatoarea lansare iOS nu va implica tablete si [] Cateva dintre cele mai importante noutati cu care vine Apple la WWDC 2015 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

50 de citate inspirationale de la cei mai de succes oameni din istorie

Ori de cate ori te afli intr-un impas sau intr-o lupta cu tine insuti si simti ca nu poti merge mai departe, citeste aceasta lista cu citate care te vor inspira si te vor motiva sa fii cea mai buna varianta a ta.

Olimpiada robotilor apocaliptici - cum arata cei mai inteligente masinarii din lume

O echipa din Coreea de Sud a castigat competitia celor mai fiorosi roboti din lume. Echipa Kaist a construit un robot care a reusit sa parcurga traseul cu obstacole in mai putin de 45 de minute.

ştiri de la B1

actualitate, 13:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )