Libnet.ro
UNICEF

08:45

Imagini inedite cu unul dintre cei mai cunoscuti interlopi din Romania

Antena3 Antena3,
Imagini inedite cu unul dintre cei mai cunoscuti interlopi din Romania

Imagini inedite cu unul dintre cei mai cunoscuti interlopi din Romania si locotenetii sai. Nutu Camataru a fost surprins pe plaja la Mamaia, alaturi de sotia sa,cu care s-a casatorit in inchisoare. Nutu. continuă pe Antena3

LG G Watch R, unul dintre cele mai apreciate smartwatch-uri, dispare de pe piata

In marea de smartwatch-uri lansate anul trecut, nu multe au fost in stare sa se faca remarcate. Moto 360 este bijuteria coroanei Android Wear, dar un ceas complet rotund de la LG a reusit sa castige popularitate printre pasionatii de gadgeturi. LG G Watch R a reusit sa se remarce printr-un aspect sport, masculin, dar [] LG G Watch R, unul dintre cele mai apreciate smartwatch-uri, dispare de pe piata Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Ce se ascunde in casa din Galati a renumitului general Alexandru Cernat, unul dintre cei mai viteji romani

Pe locul fostului Consulat portughez din Galati a fost o casa ce a apartinut generalului Alexandru Cernat, renumitul comandant care a decretat mobilizarea armatei si a decis apararea frontierei de sud a tarii de atacurile otomane in timpul razboiului de independenta a Romaniei.

Unul dintre cele mai controversate filme ale Epocii de Aur a trecut de cenzura pentru caElena Ceausescu a adormit. Relatia lui Mircea Daneliuc cu cenzura

Cenzura comunista a provocat situatii hilare in cinematografia romanesca. Protagonisul uneia dintre acestea a fost regizorul Mircea Daneliuc72 de ani). Dupa ce a terminat unul dintre filmele sale, Editie speciala, a carui actiune se petrece in perioada perioada interbelica, regizorul a fost intrebat: Unde sunt comunistii? Trebuie sa introducem comunistii. Un alt film a trecut de ultimul filtru, Elena Ceausescu, pentru ca tovarasa a adormit.

FOTO Liceenii si-au ales cei mai talentati reprezentanti la CJE are talent

Zeci de liceeni din Salaj au urcat pe scena Casei de Cultura a Sindicatelor Zalau pentru a demonstra, fiecare, ca sunt cei mai talentati din judet. Cadrul de desfasurare le-a fost oferit de Consiliul Judetean al Elevilor Salaj, care a organizat, pentru al doilea an consecutiv, concursul CJE are talent.

Cei mai buni caini de lupta

Cei mai buni caini de lupta. Anumite rase de caini sunt foarte agresive, multe exemplare fiind implicate si in luptele intre animale.

Cateva dintre cele mai importante noutati cu care vine Apple la WWDC 2015

Pe 8 iunie are loc discursul inaugural pentru WWDC 2015, seria de conferinte Apple, care marcheaza debutul de noi versiuni software ale companiei in fiecare an. in 2015, asteptam iOS 9 si o noua versiune de OS X, precum si alte noutati. O privire asupra iOS 9 Urmatoarea lansare iOS nu va implica tablete si [] Cateva dintre cele mai importante noutati cu care vine Apple la WWDC 2015 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Olimpiada robotilor apocaliptici - cum arata cei mai inteligente masinarii din lume

O echipa din Coreea de Sud a castigat competitia celor mai fiorosi roboti din lume. Echipa Kaist a construit un robot care a reusit sa parcurga traseul cu obstacole in mai putin de 45 de minute.

50 de citate inspirationale de la cei mai de succes oameni din istorie

Ori de cate ori te afli intr-un impas sau intr-o lupta cu tine insuti si simti ca nu poti merge mai departe, citeste aceasta lista cu citate care te vor inspira si te vor motiva sa fii cea mai buna varianta a ta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )