Libnet.ro
UNICEF

12:00

Editorii il contrazic pe ministrul Educatiei: cele mai vechi manuale sunt din 1997

Adevărul Adevărul,
Editorii il contrazic pe ministrul Educatiei: cele mai vechi manuale sunt din 1997

Cele mai vechi manuale nu sunt din 1990, asa cum a declarat ministrul Educatiei, Remus Pricopie, la o conferinta de presa de saptamana trecuta, ci din 1997, atrage atentia Uniunea Editorilor din Romania UER). continuă pe Adevărul

Editorii il contrazic pe ministrul Educatiei: cele mai vechi manuale sunt din 1997, nu din 1990

Cele mai vechi manuale nu sunt din 1990, asa cum a declarat ministrul Educatiei, Remus Pricopie, la o conferinta de presa de saptamana trecuta, ci din 1997, atrage atentia Uniunea Editorilor din Romania UER).

Cel mai vechi manual de pe care invata elevii din Romania: Abecedarul pentru limba croata, din 1991

Cel mai vechi manual utilizat in sistemul de invatamant din Romania este Abecedarul pentru limba croata, care dateaza din 1991, au declarat reprezentantii Ministerului Educatiei pentru adevarul. ro, dupa ce reprezentantii editurilor au sustinut ca nu exista manuale mai vechi de anul 1997.

Sambra Oilor, una dintre cele mai vechi traditii locale. Ciobanii din Huta-Certeze incep din luna mai Masurisul Laptelui

Sunt zone in care localnicii ii spun Ruptul Sterpelor sau Sambra Oilor, insa, in esenta, obiceiul e acelasi: ciobanii isi urca oile la munte, unde, dupa primul muls, se cantareste cantitatea de lapte data si se imparte la numarul de proprietari, astfel incat se va sti cat cas, cata branza si cata urda va primi fiecare pe parcursul acestui an. Evenimentul are loc, anul acesta, duminica, 4 mai.

inteleptii Pamantului: cele mai vechi plante si cei mai varstnici copaci din lume

Zeci de mii de ani au trecut peste anumite plante si animale, insa viata lor este in pericol de a se sfarsi este nevoie de interventia omului in protejarea acestora.

Fotografii de ieri si de azi cu trei dintre cele mai vechi cartiere galatene

Este vorba despre o expozitie care va fi inaugurata la sfarsitul acestei luni la Muzeul de Stiintele Naturii. Manifestarea isi propune sa aduca in fata publicului imaginea de altadata in contrast cu cea din prezent a cunoscutelor cartiere din Galati.

Ministrul Educatiei: rezultatele evaluarilor de la clasele a II-a, a IV-a si a VI-a nu vor conta la admiterea la liceu

Rezultatele elevilor la evaluarile nationale de la clasele a II-a, a IV-a si a VI-a nu vor conta la admiterea in clasa a IX-a, a precizat ministrul Educatiei, Remus Pricopie, la Caransebes.

FOTO Cele mai fotografiate locuri din lume

Cele mai cunoscute monumente sau simboluri dintr-o tara nu sunt neaparat si cele mai fotografiate atractii turistice. De exemplu, in Franta, turnul Eiffel, cel mai puternic simbol al Hexagonului, nu reuseste sa fie fotografiat atat de des precum celebrul cabaret Moulin Rouge, scrie CNN.

Top dividend. Cele mai darnice companii de la bursa

Datele-limita pentru a achizitiona actiuni pentru dividendul inclus se apropie cu pasi repezi pentru majoritatea companiilor de la BVB. Trecem in revista cele mai bune randamente si riscurile aferente unui plasament cu acest obiectiv.

Bursa muncii de la Arad a avut cele mai multe oferte din tara

La Bursa Generala a Muncii desfasurata astazi in Arad au fost puse la bataie 900 de oferte de angajare. Este vorba despre cele mai multe locuri de munca oferite din toata tara.

TOP 10: cele mai spectaculoase teatre din lume

Teatrele cu traditie sunt locuri incarcate de cultura si de multa istorie. Pentru pasionatii de opere de calitate, WALL-STREET. RO prezinta o lista cu cele mai spectaculoase teatre din lume, potrivit CNN .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )