Libnet.ro
UNICEF

06:15

Editura Universitatii din Bucuresti Caravana si lansari de carte la BOOKFEST Bucuresti

Editura Universităţii Bucureşti Editura Universităţii Bucureşti,
Editura Universitatii din Bucuresti Caravana si lansari de carte la BOOKFEST Bucuresti

Caravana EUB va fi prezenta la Salonul International de Carte BOOKFEST Bucuresti, editia a XI-a 1-5 iunie 2016, Romexpo, Pavilion C4, in fiecare zi incepand cu orele 10:00) in Consortiul Universitaria alaturi de Editura ASE, Editura Universitatii Al. Cuza din Iasi si Editura Universitatii de Vest din Timisoara). Sambata, 4 iunie 2016, Editura Universitatii din []. continuă pe Editura Universităţii Bucureşti

LANSARE, SPRE SOARE-RASARE: Patru titluri EUB de limba japoneza, lansate la Casa Universitarilor

Vineri, 03 iunie 2016, la Casa Universitarilor Bucuresti str. Dionisie Lupu, nr. 46), ora 11:00, cei pasionati de invatarea limbii japoneze sunt invitati la evenimentul de lansare a patru titluri aparute la Editura Universitatii din Bucuresti: Ruxandra-Oana Raianu, Tomonari Kuroda. Imi to Kin333; kara Wakaru Nihongobunkei Kaisetsu I. Tipuri de propozitii si fraze in limba [].

Sase copii au LESINAT la scoala nr. 99 din Bucuresti. ISU a intervenit de URGENTA

Sase copii au lesinat, marti, la scoala nr. 99 din Bucuresti. Potrivit ISU Bucuresti, la fata locului au fost trimise sase echipaje SMURD si o CBRN cu echipaj specializat pentru cercetare, in vederea depistarii substantei care a generat aceasta situatie. aparitiei acestor probleme respiratorii.

Primar din Bucuresti: Aveam spatiu pentru spital, insa am facut... patinoar

Internetul este impanzit cu fotografii de tipul inainte si dupa o anumita transformare, de obicei a unui om. Noi am luat la puricat activitatea unui primar din Bucuresti, cel mai invizibil, si anume Rares.

28 de restaurante si fast-food-uri din Bucuresti, amendate pentru nereguli grave: alimente expirate sau fara acte de provenienta

28 de restaurante si fast-food-uri din Bucuresti au fost amendate de inspectorii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului pentru nereguli grave, iar 3 dintre ele obligate sa isi opreasca temporar activitatea, pana la remedierea problemelor, anunta Digi 24. Inspectorii ANPC au descoperit la cele 28 de restaurante si fast-food-uri alimente expirate sau fara documente de proveninta, frigidere insalubre, mancare recongelata sau oua pastrate la temperatura camerei. Vezi in articol lista completa cu cele 28 de restaurante.

Amenzi de 147.000 de lei in unitati de alimentatie publica din Bucuresti

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) a amendat cu 147. 000 de lei mai multe unitati de alimentatie publica din Bucuresti si judetul Ilfov pentru lipsa unor documente sau nereguli referitoare la produsele folosite, in timp ce 185,5 kilograme de carne au fost retrase din circuitul consumului uman, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul institutiei.

Sase ambulante chemate la o scoala din Bucuresti. Mai multi elevi au acuzat probleme respiratorii

Sase ambulante SMURD s-au deplasat, marti, la Scoala 99 din str. Huedin nr. 13 pentru a evalua cinci elevi cu varste de 12-13 ani care au acuzat probleme respiratorii, a anuntat Daniel Vasile, purtator de.

Cutiile misterioase de la metroul din Bucuresti. Fac diferenta intre viata si moarte

In statiile de metrou Unirii 1, Unirii 2, Eroilor, Universitate, Piata Victoriei, la aeroportul Henri Coanda, la muzeul Antipa, IKEA, Palatul Copiilor si la Tribunalul Bucuresti se gasesc defibrilatoare,.

Transportatorii romani protesteaza in fata Reprezentantei Comisiei Europene din Bucuresti

Transportatorii romani UNTRR) protesteaza, marti, in fata Reprezentantei Comisiei Europene in Romania, intr-un demers care se deruleaza simultan in 11 tari europene, fata de lipsa de reactie a forului european cu privire la decizia Frantei de a introduce salariul minim, inclusiv pentru soferii din alte tari.

Bomba din farfurie! 28 de restaurante si fast-food-uri din Bucuresti, amendate pentru grave nereguli

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) a amendat cu 147. 000 de lei mai multe unitati de alimentatie publica din Bucuresti si judetul Ilfov pentru lipsa unor documente sau nereguli referitoare la produsele folosite, in timp ce 185,5 kilograme de carne au fost retrase din circuitul consumului uman, a anuntat, vineri, institutia.

Deputat pentru o zi. Elevii din Bucuresti, in pielea alesilor tarii la o sedinta in plen (VIDEO)

Deputat pentru o zi! Elevii a trei licee din Capitala au luat parte la o sedinta de plen condusa seful Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea. De la eveniment nu au lipsit dezbaterile. Presedintele Camerei.

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )