Libnet.ro
UNICEF

22:30

Educatie tansfrontaliera. Un liceu din Baia Mare si unul din Ucraina pun bazele unei colaborari educationale

Adevărul Adevărul,
Educatie tansfrontaliera. Un liceu din Baia Mare si unul din Ucraina pun bazele unei colaborari educationale

Un protocol de colaborare va fi semnat intre doua licee, unul din Baia Mare si unul cu predare in limba romana din Slatina, Ucraina. intalnirea dintre reprezentantii celor doua unitati de invatamant a fost mijlocita de prefectul de Maramures, Anton Rohian. continuă pe Adevărul

Cum au otravit pamantul pe vecie exploatarile miniere de la Baia Mare: Majoritatea copiilor au plumb in sange

In vremea exploatarii miniere intensive, Baia Mare a fost categorisita a doua cea mai poluata localitate din Europa, dupa Copsa Mica. Haldele de steril lasate in urma de cei mai mari agenti industriali din zona, Cuprom si Romplumb, inchisi intre 2009 si 2012, continua sa polueze si astazi.

SUA: Doua adolescente au fost impuscate mortal intr-un liceu din Arizona

Doua liceene au fost impuscate mortal, vineri, intr-un liceu din Glendale, o suburbie a orasului Phoenix, Arizona. Incidentul a fost descris de autoritati ca fiind unul izolat. Politistii au dat asigurari ca nu exista un suspect in libertate,potrivit The Guardian.

Atacata de suporterii din Zalau pentru ca e mulatra, handbalista de la HCM Baia Mare reactioneaza: Poate nu am ce sa caut aici

HCM Baia Mare a castigat cu 36-26 pe terenul lui HC Zalau, echipa antrenata de fostul selectioner Gheorghe Tadici. Suporterii Zalaului au recurs la manifestari rasiste.

HCM Baia Mare, a sasea victorie consecutiva in liga nationala

HCM Baia Mare locul 2 in clasament) a invins, marti, HC Zalau locul 8 in campionat), cu scorul de 36-26, in cadrul etapei a 19-a din liga nationala de handbal feminin.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )