Libnet.ro
UNICEF

15:30

Edward Snowden a acceptat propunerea de azil politic in Venezuela

B1 B1,
Edward Snowden a acceptat propunerea de azil politic in Venezuela

Fostul consultant alNSA Edward Snowden ar fi acceptat, marti, propunerea de a primi azil politic venita din partea Venezuelei, sustine un oficial rus, potrivit Mediafax. Cum era de asteptat, Snowden a acceptat. continuă pe B1

Edward Snowden a acceptat propunerea de azil politic in Venezuela.

Fostul consultant IT al NSA Edward Snowden, aflat in aeroportul din Moscova de cateva saptamani, a decis sa accepte propunerea de azil politic in Venezuela, relateaza Mediafax. Cum era de asteptat, Snowden a acceptat propunerea de azil facuta de presedintele venezuelean Nicolas Maduro, a declarat Aleksei Puskov, presedintele Comisiei pentru Afaceri Externe din Duma de Stat a Rusiei. Citeste si Vezi ce spioana celebra l-a cerut in casatorie pe Edward Snowden Franta si Italia au respins, .

Fostul agent CIA Edward Snowden a acceptat propunerea de azil politic in Venezuela

Fostul consultant IT al NSA Edward Snowden, aflat in aeroportul din Moscova de cateva saptamani, a decis sa accepte propunerea de azil politic in Venezuela. Cum era de asteptat, Snowden a acceptat propunerea de.

Rusii: Edward Snowden a acceptat sa mearga in azil politic in Venezuela

Fostul consultant IT al NSA Edward Snowden, aflat in aeroportul din Moscova de cateva saptamani, a decis sa accepte propunerea de azil politic in Venezuela, relateaza AFP, citat de Mediafax .

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )