Libnet.ro
UNICEF

15:45

Edward Snowden a declarat ca Merkel nu este singura personalitate germana spionata de NSA

B1 B1,
Edward Snowden a declarat ca Merkel nu este singura personalitate germana spionata de NSA

Edward Snowden, fostul consultant NSA, a marturisit duminica seara, intr-un interviu acordat unei televiziuni nemtesti, ca Angela Merkel nu este singura personalitate din Germania supravegheata atent de SUA. continuă pe B1

Snowden: Angela Merkel nu a fost singura personalitate germana spionata de NSA

Cancelarul german Angela Merkel nu a fost singura personalitate germana spionata de catre Statele Unite, a declarat fostul consultant al Agentiei americane de supraveghere NSA Edward Snowden. As spune ca nu este.

Snowden: Merkel nu a fost singura personalitate germana spionata de NSA

Cancelarul german Angela Merkel nu a fost singura personalitate germana spionata de catre Statele Unite, a declarat, intr-un interviu, fostul consultant al Agentiei americane de supraveghere NSA Edward Snowden.

Edward Snowden: NSA foloseste informatiile colectate si in scopuri economice (VIDEO)

Fostul consultant al NSA, Edward Snowden, a declarat ca Agentia foloseste, uneori, informatiile colectate in scopuri economice, relateaza AFP. Daca exista informatii, spre exemplu despre Siemens, care sunt in.

Edward Snowden: NSA foloseste informatiile colectate iN SCOPURI ECONOMICE

Agentia Nationala americana de Securitate NSA) utilizeaza uneori informatii colectate in scopuri economice, a declarat fostul ei consultant Edward Snowden, potrivit unui fragment, difuzat sambata, dintr-un.

Edward Snowden: Le-ar placea sa-mi traga un glont in cap, sa ma otraveasca, ori sa ma vada mort sub dus

Edward Snowden este convins ca Guvernul american vrea sa il ucida, arata un fragment dintr-un interviu acordat unei televiziuni germane. Acesti oameni, si este vorba despre functionari guvernamentali, au.

Mi-ar placea sa-i trag un glont in cap. Edward Snowden, convins ca Guvernul SUA vrea sa il ucida

Edward Snowden, care se afla la originea scandalului cu privire la interceptarile efectuate de catre Agentia Nationala americana de Securitate NSA), este convins ca Guvernul american vrea sa il ucida, potrivit unui fragment dintr-un interviu acordat.

Edward Snowden este de parere ca nu are nicio sansa sa aiba parte de un proces echitabil in Statele Unite

Fostul consultant Edward Snowden, cel care a dezvaluit in ultimul an modalitatile de culegere a informatiilor din cadrul Agentiei Nationale pentru Securitate NSA), a afirmat recent ca nu se poate intoarece in Statele Unite ale Americii atata timp cat exista in vigoare o lege care nu-i permite sa se apere, anunta AFP.

Edward Snowden: Nu am nicio sansa la un proces echitabil in Statele Unite

Edward Snowden, care se afla la originea unor dezvaluiri despre programele de supraveghere ale Agentiei Nationale pentru Securitate NSA), a apreciat joi ca nu va putea sa se intoarca in Statele Unite atata timp cat legea in baza careia poate fi.

Edward Snowden crede ca nu are nicio sansa la un proces echitabil in Statele Unite

Edward Snowden considera ca nu va putea reveni in Statele Unite atata timp cat legea in baza careia poate fi inculpat nu va suferi modificari, fiind de parere ca, in actualele conditii, nu are nicio sansa.

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )