Libnet.ro
UNICEF

22:30

Edward Snowden este un cadou pentru serviciile de informatii din Rusia

Adevărul Adevărul,
Edward Snowden este un cadou pentru serviciile de informatii din Rusia

Edward Snowden, omul care a dezvaluit modul in care NSA spiona utilizatorii de Facebook sau Google, este de mare interes pentru serviciile secrete din Rusia. AFP informeaza ca este foarte probabil ca acesta sa fi fost deja interogat de catre rusi. continuă pe Adevărul

Edward Snowden, un cadou pentru serviciile secrete rusesti

Fostul consultant al CIA Edward Snowden, autorul dezvaluirilor legate de supravegherea electronica practicata de Statele Unite, prezinta un mare interes pentru serviciile secrete rusesti, care, fara indoiala, l-au si interogat deja, afirma, luni, mai multi experti din Moscova, citati de AFP.

UPDATE Edward Snowden este sanatos si in siguranta. Amerianul a ramas pe aeroportul din Moscova

Avionul cu destinatia Cuba a decolat luni dupa-amiaza de pe aeroportul din Moscova, insa locul rezervat de Edward Snowden, fostul angajat al NSA care a dezvaluit informatii despre programele americane de interceptare a informatiilor, era liber. Desi aeroportul si avionul erau intesate de jurnalisti, nimeni nu l-a vazut pe americanul cautat de autoritatile din State Unite.

UPDATE VIDEO Edward Snowden este sanatos si in siguranta. Americanul a ramas pe aeroportul din Moscova

Avionul cu destinatia Cuba a decolat luni dupa-amiaza de pe aeroportul din Moscova, insa locul rezervat de Edward Snowden, fostul angajat al NSA care a dezvaluit informatii despre programele americane de interceptare a informatiilor, era liber. Desi aeroportul si avionul erau intesate de jurnalisti, nimeni nu l-a vazut pe americanul cautat de autoritatile din State Unite.

Edward Snowden, inculpat in SUA pentru spionaj.

Fostul consultant Edward Snowden, responsabil pentru scurgerile de informatii privind programele americane de supraveghere a Internetului si telecomunicatiilor, a fost inculpat pentru spionaj de catre justitia americana, care a solicitat Hong Kong-ului sa il aresteze, potrivit Mediafax. Tanarul, refugiat de la 20 mai la Hong Kong, a mai fost inculpat si pentru furt si utilizarea ilegala a bunurilor guvernamentale. Acesta este vizat de un mandat de arestare provizorie, precizeaza Washington .

Edward Snowden, responsabil pentru scurgerile de informatii privind programele americane de supraveghere a internetului si telecomunicatiilor, inculpat in SUA pentru spionaj

Fostul consultant Edward Snowden, responsabil pentru scurgerile de informatii privind programele americane de supraveghere a Internetului si telecomunicatiilor, a fost inculpat pentru spionaj de catre justitia americana, care a solicitat Hong Kong-ului sa il aresteze. Tanarul, refugiat de la 20 mai la Hong Kong, a mai fost inculpat si pentru furt si utilizarea ilegala a bunurilor guvernamentale. El este vizat de un mandat de arestare provizorie.

Fostul consultant american Edward Snowden a fost pus sub acuzare pentru spionaj

Edward Snowden, fostul consultant american ce este responsabil de scurgerile de informatii cu privire la programele americane de supraveghere a internetului si comunicatiilor, a fost pus sub acuzare pentru spionaj,.

Washingtonul, dezamagit ca Edward Snowden nu a fost arestat.

Statele Unite au exprimat dezamagirea ca autoritatile din Hong Kong nu l-au arestat pe fostul consultant NSA Edward Snowden, care se afla la Moscova, conform Mediafax. Demersurile pentru extradarea domnului Snowden din Hong Kong au fost facute inainte ca acesta sa paraseasca acest teritoriu, a declarat un purtator de cuvant al Departamentului american al Justitiei, conform AFP. Edward Snowden, fostul consultant IT care a dezvaluit informatii despre programele americane de interceptare a .

Rusia sustine ca nu are informatii despre planurile fugarului Edward Snowden

Presedintia Rusiei nu are informatii despre locul in care se afla Edward Snowden si nici despre planurile acestuia, a anuntat un purtator de cuvant al Kremlinului, in contextul in care fostul consultant al.

Washington cere Moscovei trimiterea lui Edward Snowden in SUA

Update 14:02 Fostul consultant CIA, Edward Snowden nu se afla la bordul aparatului companiei ruse Aeroflot spre Havana, a anuntat azi o sursa din serviciile de securitate rusesti, potrivit HotNews. ro.

Edward Snowden a dezvaluit noi informatii despre spionarea SUA a companiilor chineze de telecomunicatii

Spionii americani fura informatii de la companiile chineze de telefonie mobila si ataca cibernetic serverele Universitatii Tsinghua, cel mai important institut de invatamant si cercetare din China, a dezvaluit Edward Snowden, fost angajat al NSA aflat la originea scandalului de spionaj, pentru publicatia chineza Sunday Morning Post.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )