Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ce EFECTE vor avea sanctiunile impuse de SUA Rusiei. Vladimir Putin a facut aseara aceasta declaratie

Antena3 Antena3,
Ce EFECTE vor avea sanctiunile impuse de SUA Rusiei. Vladimir Putin a facut aseara aceasta declaratie

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a avertizat marti ca noile sanctiuni americane si europene ar putea afecta intreprinderile occidentale care activeaza in domeniul energetic rus si a dezmintit, totodata,. continuă pe Antena3

China condamna sanctiunile impuse Rusiei

Ne opunem sanctiunilor unilaterale impuse impotriva Rusiei, ele nu pot rezolva problemele actuale, a spus ambasadorul Chinei in Rusia, Lee Hui foto), citat de RIA Novosti. Ieri seara, purtatorul de cuvant al MAE.

Serghei Lavrov: Sanctiunile impuse Rusiei sunt contrare bunului-simt

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a denuntat, in Cuba, sanctiunile occidentale impuse Rusiei, afirmand ca sunt contrare bunului-simt.

FMI: Cresterea economica a Rusiei, incetinita de sanctiunile impuse de Occident

Teama de sanctiuni are un impact mai mare asupra economiei Rusiei decat sanctiunile in sine, a spus, miercuri, seful misiunii FMI in Rusia, citat de RIA Novosti.

Nevazatorii vor avea caini ghizi, dresati pe banii Ministerului Muncii

Nevazatorii vor putea avea drept insotitori caini ghizi dresati din fondurile Ministerului Muncii, conform decretului de promulgare a Legii privind promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, semnat marti de presedintele Traian Basescu.

Menatwork: Peste jumatate dintre jucatorii din retail si DIY vor avea sisteme de iluminare cu LED in urmatorii 3 ani

In incercarea de a economisi energie si de a reduce considerabil cheltuielile administrative, marii retaileri din Romania vor trece treptat, dar sigur, la sisteme eficiente de iluminat pe baza de LED, cel putin asa sustin reprezentantii Menatwork,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )