Libnet.ro
UNICEF

12:15

Efectele Brexitului: Marea Britanie nu va invoca Articolul 50 pentru iesirea din Uniunea Europeana

B1 B1,
Efectele Brexitului: Marea Britanie nu va invoca Articolul 50 pentru iesirea din Uniunea Europeana

Un oficial guvernamental a declarat marti la inalta Curte de la Londra ca in contextul Brexitului, Marea Britanie nu va initia procesul in acest an pentru Articolului 50 al Tratatului de la. continuă pe B1

Regatul Unit nu va invoca articolul 50 in acest an, sustine un oficial britanic

Marea Britanie nu va incepe divortul oficial de UE invocand articolul 50 din Tratatul de la Lisabona in acest an, a declarat marti un avocat al guvernului in fata inaltei Curti, relateaza Reuters, preluata de Agerpres.

Anunt care ii priveste si pe romanii din Marea Britanie: Unii vor trebui sa plece

Unii cetateni ai Uniunii Europene ar putea sa fie nevoiti sa paraseasca Marea Britanie dupa iesirea acesteia din Blocul comunitar, a declarat David Davis, secretarul de stat pentru negocierile cu UE pe tema.

Marea Britanie nu va divorta oficial de Uniunea Europeana in acest an

Marea Britanie nu va incepe divortul oficial de UE invocand articolul 50 din Tratatul de la Lisabona in acest an, a declarat marti un avocat al guvernului in fata inaltei Curti,.

Lovitura de trasnet de la Londra pentru migrantii din Marea Britanie: ar putea fi afectati zeci de mii de romani

Au inceput lucrurile foarte serioase si, de-abia din acest moment, se poate masura nivelul schimbarilor dramatice pe care le vor presupune noile legislatii post-BREXIT asupra pietei muncii din Marea Britanie.

Ungaria vrea sa preia de la Marea Britanie presedintia UE

Ungaria a informat Uniunea Europeana UE) ca este gata sa preia de la Marea Britanie presedintia prin rotatie a blocului comunitar in a doua jumatate a lui 2017, a declarat marti ministrul de externe Peter Szijjarto in cadrul unei conferinte de presa, relateaza MTI, potrivit Agerpres.

Incident armat in Marea Britanie, soldat cu trei morti

Trei persoane au murit intr-un incident armat ce a avut loc langa o piscina din Lincolnshire, Marea Britanie, relateaza BBC.

Boris Johnson: Marea Britanie nu va abandona cooperarea europeana

Marea Britanie va continua sa fie un participant activ pe scena europeana si dupa iesirea din Uniunea Europeana, a declarat Boris Johnson la Bruxelles, in prima sa vizita in strainatate in calitate de ministru de Externe al Regatului Unit, informeaza Bloomberg, citat de Mediafax.

Scotia si in UE si in Marea Britanie?

Sefa executivului scotian, Nicola Sturgeon, a afirmat duminica la BBC ca nu exclude posibilitatea ca Scotia sa ramana in Uniunea Europeana in timp ce face parte din Marea Britanie, care a votat la referendumul din 23 iunie in favoarea iesirii sale din UE Brexit), in mare parte datorita alegatorilor din Anglia si Tara Galilor, relateaza agentia Reuters.

Ministrul britanic pentru Brexit: Este posibil ca cetatenii europeni care ajung in Marea Britanie inaintea Brexitului sa nu poata ramane

Noul ministru pentru Brexit al Marii Britanii afirma ca cetatenii Uniunii Europene care sosesc in Regat in intervalul ramas pana la iesirea efectiva a tarii din blocul comuntr ar putea sa nu primeasca dreptul de a ramane, informeaza Reuters.

Marea Britanie poate intra in recesiune anul viitor

Economia Marii Britanii poate intra in recesiune anul viitor, in urma votului pentru iesirea tarii din UE, a avertizat, astazi, Comisia Europeana CE), in prima sa evaluare a impactului economic al Brexitului, transmite Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )