Libnet.ro
UNICEF

16:45

Efectele crizei economice: Cuplurile din Romania nu se mai casatoresc

B1 B1,
Efectele crizei economice: Cuplurile din Romania nu se mai casatoresc

De la izbucnirea crizei economice aproape ca nu exista sector de activitate care sa nu fie afectat. Iar efectele problemelor economice se rasfrang si asupra cuplurilor din Romania, care aleg sa nu se mai. continuă pe B1

A doua editie a Maratonului Teatrului Independent, cel mai amplu festival de teatru independent din Romania, are loc in perioada 10-16 septembrie

Asociatia Teatrul. ro, in parteneriat cu ArCuB, organizeaza, in perioada 10 - 16 septembrie 2012, cel mai amplu festival de teatru independent din Romania: Maratonul Teatrului Independent - Bucharest Fringe, editia a doua. Maratonul Teatrului Independent aduna 43 de spectacole din Bucuresti, Cluj, Sibiu, Tg. Mures, Bacau - o selectie din cele mai bune productii independente profesioniste si ale scolilor de teatru. Maratonul se va desfasura in 11 spatii de joc: Godot Cafe-Teatru, Teatrul de Comedie - Sala Noua, Teatrul Arca din cadrul La Scena, Teatrul Apropo, Teatrul Tabu/Legere Live, unteatru, Teatrul LUNI de la Green Hours, Teatrul In Culise, Club UNITER, Teatrul de Sufragerie si Sala ARCUB.

Care este stadiul lucrarilor la autostrada Timisoara - Lugoj Lot 1, primul tronson de autostrada din Romania care ar putea fi finalizata inainte de termen

Lucrarile la lotul 1 al autostrazii Timisoara - Lugoj varianta de ocolire a municipiului Timisoara) in lungime de 9,5 km sunt intr-un stadiu avansat si exista sanse ca acest tronson sa fie inaugurat inainte de termen. La solicitare HotNews. ro, CNADNR a precizat ca la finele lunii august stadiul lucrarilor era de 75,95%, fata de 61,83% in iulie si 48,41% in iunie. CNADNR a precizat ca termenul contractual de finalizare a lucrarilor este aprilie 2013 si a evitat sa spuna daca tronsonul va fi gata mai devreme, insa surse apropiate situatiei au precizat ca, daca ritmul sustinut al lucrarilor va continua, autostrada Timisoara - Lugoj Lot 1 ar putea fi prima autostrada din Romania finalizata inainte de termen.

Daniel Chitoiu: Ministerul Economiei se intalneste luni reprezentantii bancilor din Romania pentru a gasi solutiile de finantare pentru Oltchim

Ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, a declarat, joi, ca va discuta cu reprezentantii bancilor private din Romania in scopul obtinerii de sprijin financiar pentru Oltchim la plata salariilor restante si la asigurarea capitalului de lucru pe o perioada de o luna, pana la privatizarea societatii, relateaza Agerpres.

Parlamentul European va dezbate miercuri situatia politica din Romania, la solicitarea PPE

Parlamentul European va dezbate in plen miercuri, 12 septembrie, situatia politica din Romania, la solicitarea Partidului Popular European, scrie eurodeputatul PDL Cristian Preda, pe blogul lui.

Presedintele german al Comisiei pentru Afaceri Europene vrea monitorizarea alegerilor parlamentare din Romania

Presedintele Comisiei pentru Afaceri Europene din Bundestag, Gunther Krichbaum, a cerut ca desfasurarea alegerilor parlamentare din Romania sa fie monitorizata de observatori ai OSCE, care sa urmareasca toate.

Andreas Gross, presedintele grupului socialist la APCE: Am solicitat un raport despre situatia democratiei din Romania

Seful socialistilor din Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei, Andreas Gross, a declarat pentru Hotnews. ro ca a solicitat un raport despre situatia democratiei din Romania din cauza crizei politice, precizand ca ideea este sustinuta de toate grupurile politice din APCE. Gross a spus ca nu a cerut monitorizarea Romaniei, asa cum sustine un membru PDL in APCE, ci un raport care sa fie elaborat pana in luna ianuarie. Vom face posibile conditiile realizarii unui raport despre situatia democratiei in Romania. Dorim sa aflam de ce cultura democratica este asa de slaba, a mai spus Gross.

El Pais: Bucurestiul, cel mai putin interesant loc din Romania

Cotidianul spaniol El Pais a realizat un articol in editia on-line de luni despre tara noastra si cele mai interesante locuri de vizitat. Au fost impresionati in mod deosebit de Targoviste, de manastirile.

Presedintele PPE il invita pe Victor Ponta la Strasbourg, la dezbaterea situatiei politice din Romania

Presedintele grupului popular din Parlamentul European a trimis o invitatie catre premierul Victor Ponta la dezbaterea despre situatia politica din Romania ce va avea loc miercuri, 12 septembrie, in cadrul.

Un grup hoti din Romania a fost prins in Canada

Un grup de 34 de romi din tara noastra a fost prins de politia din orasul canadian Ontario dupa ce au comis peste 250 de infractiuni si au incasat 2 milioane de dolari din ajutoare sociale, transmit sursele de presa.

Politia din Toronto a arestat 34 de tigani care faceau parte dintr-o retea infractionala/ O familia de tigani din Romania este cautata in Houston pentru furt de bijuterii de 1,7 milioane de dolari

Politia din vestul orasului Toronto a destructurat o retea internationala de tigani imigranti care se ocupa cu furturi si fraudarea sistemului de ajutoare sociale, arestand 34 de persoane, scrie UPI. Potrivit politiei, circa 400 de persoane au fost identificate ca facand parte din aceasta retea care recruta persoane din Romania sa vina in zona Toronto ca refugiati, apoi sa comita furturi. Intr-un caz separat, o familie de tigani romani este cautata in Houston, dupa un an, pentru furt de bijuterii de aur in valoare de 1,7 milioane de dolari.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2448 seconds )