Libnet.ro
UNICEF

23:00

Egipt: Liderul miscarii Fratia Musulmana, condamnat la 10 ani de inchisoare

România Liberă România Liberă,
Egipt: Liderul miscarii Fratia Musulmana, condamnat la 10 ani de inchisoare

Liderul miscarii Fratia Musulmana, Mohamed Badie, a fost condamnat, marti, de un tribunal militar din Egipt, la 10 ani de inchisoare, pentru implicarea in confruntarile din 2013, dupa ce armata l-a demis pe presedintele Mohamed Morsi. continuă pe România Liberă

Mohamed Badie, liderul Fratilor Musulmani, a fost condamnat la zece ani de inchisoare pentru violente

Un tribunal militar egiptean l-a condamnat marti pe ghidul suprem al Fratilor Musulmani la zece ani de inchisoare, iar pe zeci de islamisti la inchisoare pe viata pentru implicarea lor in violentele sangeroase din 2013, au relatat oficiali militari si din cadrul justitiei, citati de AFP.

Recep Tayyip Erdogan s-a intalnit cu liderul miscarii palestiniene Hamas, Khaled Meshaal, in contextul normalizarii relatiilor turco-israeliene

Presedintele turc, Recep Tayyip Erdogan, s-a intalnit sambata, la Istanbul, cu liderul miscarii islamiste palestiniene Hamas, Khaled Meshaal, anunta surse prezidentiale turce, in contextul in care Turcia pregateste normalizarea relatiilor cu Israelul, informeaza site-ul agentiei Reuters.

Marinus Dolofan, baietelul de 10 ani care are nevoie de ajutor

Marian Dolofan - un baietel de nici 10 ani, din Borzesti, Braila - sau Marinus, cum ii spun toti, tocmai s-a trezit dupa un maraton chirurgical. Uimitor insa, zambeste. Zambeste, si chipul lui rotund,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )