Libnet.ro
UNICEF

08:30

eJobs.ro: Cei mai multi candidati care aplica de pe tableta sau smartphone au peste 10 ani de experienta

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
eJobs.ro: Cei mai multi candidati care aplica de pe tableta sau smartphone au peste 10 ani de experienta

Aproximativ 30% dintre utilizatori acceseaza eJobs. ro si aplica la job-uri de pe device-urile lor mobile. Cei care aplica cel mai mult la un job de pe tableta sau smartphone sunt candidatii cu peste 10 ani de experienta, urmati de cei aflati la inceput. continuă pe Wall-Street Ro

Daca lucrezi aici, s-ar putea sa demisionezi. Locurile de munca la care renunta cei mai multi romani in mai putin de jumatate de an

Romania are in momentul de fata peste 440. 000 de someri , insa chiar si asa sunt angajati care prefera sa renunte la locul de munca dupa doua luni de activitate. Wall-Street. ro iti arata joburile care ii fac pe romani sa-si dea demisia dupa cateva.

Bacalaureat 2014: aproape 1.600 de tineri iau startul probelor scrise

Cei mai multi candidati - 1. 000 - sunt din promotia curenta, iar diferenta provine din seriile anterioare. Prima proba scrisa va fi la limba romana.

COFACE: Cei mai mari jucatori economici ai Romaniei, crestere medie de 6,3% a cifrei de afaceri

Cei mai mari jucatori economici ai Romaniei au avut o evolutie pozitiva in ceea ce priveste performanta financiara, rezultatele pentru 2013 indicand o crestere medie de 6,3% a cifrei de afaceri si o rata a profitului net de 3,3%, arata datele Coface privind topul primelor 500 de companii din Europa Centrala si de Est remise azi redactiei.

Cum platesc toti romanii accizele pe carburanti, energie electrica sau cafea la un curs fictiv leu-euro de 4,74 lei. Inventia Guvernului pentru a obtine mai multi bani din accize

Leul a fost stabil pe tot parcursul anului 2014, nu au existat oscilatii mari, cursul mediu fiind de circa 4,45 lei pentru un euro. Este o situatie fericita, avand in vedere ca volatilitatea cursului de schimb se regaseste imediat in preturi. Teoretic. Practic, Guvernul a facut in asa fel incat sa creasca preturile la toate produsele de pe urma carora ar putea obtine venituri din accize. A stabilit un curs valutar care nu exista, mult mai mare decat cel care este in realitate, doar ca sa incaseze mai mult din accize. Pentru tot anul 2014, cursul de schimb pentru accize este de 4,738 lei/euro, conform unei Ordonante a Guvernului. Astfel, preturile la tot ce inseamna produs accizabil carburanti, energie electrica, alcool, tutun, cafea, produse de lux) sunt formate dupa un curs cu 6,4% mai mare decat cel real, platitorii fiind toti consumatorii.

Caru' cu vedete: Sarcina i-a marit sanii Antoniei. Selfie incendiar cu sfarcurile la vedere; Si-a depasit in sfarsit complexele. Fosta sotie a unuia dintre cei mai bogati romani s-a dezbracat la plaja si a lasat sa i se vada...; Surorile Gabor, parastas

Secretul pe care Andreea Marin nu-l stia despre Tuncay. Care e marele pacat al turcului. Sotul Andreei Marin s-a indragostit de fotbal dupa ce l-a vazut pe Hagi! Ce crede ca se intampla la Sueprcupa Turciei. Palatul cu robinete de aur va putea fi vizitat de anul viitor. Pana acum, am vazut doar in poze si in reportaje difuzate la TV luxul in care traia familia Ceausescu. In mai putin de un an insa, Palatul Snagov si trei dintre vilele situate pe acelasi lac vor intra in circuitul turistic.

Paravion.ro ofera roaming gratuit romanilor care calatoresc in Grecia, Turcia sau Spania

Paravion. ro, portal de rezervari online, ofera roaming gratuit in august si septembrie abonatilor Vodafone, daca acestia aleg sa mearga in Grecia, Turcia sau Spania.

Internetul, pericol pentru iconografie. Pictorii mureseni invata de la specialisti cum sa picteze dupa canoane icoanele pe lemn

Internetul poate fi un pericol pentru artistii care picteaza icoane pe lemn. Pentru ca cei mai multi pictori sunt autodidacti, afla date de pe net si tot de acolo iau modele pe care apoi le reproduc, icoanele risca sa piarda din veridicitate, spun specialistii.

Bacalaureat cu incidente in judetul Mures sase elevi au fost eliminati din salile de examen

Saptamana a inceput cu mari emotii pentru elevii care s-au inscris la bacalaureatul de toamna. Prima proba scrisa a fost cea la limba si literatura romana, unde s-au inscris si cei mai multi elevi.

25 de milioane de euro au transformat o statiune aflata in paragina intr-o afacere de succes. Cum arata azi Baile Felix

Dintr-o statiune in paragina, Baile Felix se tranforma incet, dar sigur, intr-o afacere de succes. Dovada ca anul acesta statiunea a atras cei mai multi turisti din ultimul deceniu.

Bacalaureat de toamna 2014: Marti, candidatii sustin proba la limba materna

Peste 1. 000 de absolventi de clasa a XII-a sustin marti proba scrisa la limba materna, iar cei mai multi dintre acestia sunt inscrisi la limba maghiara.

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )