Libnet.ro
UNICEF

01:05

Elan Schwartzenberg: Doresc continuarea emisiei Realitatea TV sub actuala sigla

Adevărul Adevărul,
Elan Schwartzenberg: Doresc continuarea emisiei Realitatea TV sub actuala sigla

Elan Schwartzenberg, care, printr-o decizie a Curtii de Apel Bucuresti CAB), a devenit proprietarul a 126 de marci ale Realitatea, a declarat ca doreste continuarea emisiei Realitatea TV cu actuala sigla, precizand ca, din ziua preluarii acestei televiziuni, a avut doar probleme. continuă pe Adevărul

Elan Schwartzenberg a instiintat CNA ca este proprietarul tuturor marcilor Realitatea.

Elan Schwartzenberg a instiintat, marti, Consiliul National al Audiovizualului CNA) ca este proprietarul tuturor marcilor Realitatea Media, precizand totodata ca orice solicitare de autorizare a unei televiziuni cu denumirea Realitatea Plus necesita acordul sau, informeaza Mediafax. In acest document, Elan Schwartzenberg aduce la cunostinta CNA faptul ca societatea Realitatea Media SA isi desfasoara activitatea sub egida marcilor Realitatea Media, detinute de societatea Win Win Business .

Avocatul Gheorghe Piperea: Elan Schwartzenberg a redevenit proprietarul a 126 de marci ale Realitatea Media

Avocatul Gheorghe Piperea, reprezentantul societatii E-Boutique KFT in procesul in care Cozmin Gusa a pierdut brandurile Realitatea in favoarea lui Elan Schwartzenberg spune ca, prin decizia data de Curtea de Apel Bucuresti, Schwartzenberg redevine proprietarul a 126 de marci ale Realitatea Media.

CAB: 126 de marci ale Realitatea, preluate de societatile controlate de Elan Schwartzenberg

Curtea de Apel Bucuresti CAB) a decis ca 126 de marci ale Realitatea sunt detinute de societatile E-Boutique KFT si Win Win Business, controlate de Elan Schwartzenberg, insa Cozmin Gusa, actionarul majoritar al Realitatea Media, spune ca aceasta decizie este procedurala si nu-si va produce efectele, potrivit surselor de presa.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )