Libnet.ro
UNICEF

11 Iun.

Elena Cristian, la Daily Income: Darius Valcov a luat o decizie foarte buna demisionand, punandu-se la dispozitia autoritatilor

Antena3 Antena3,
Elena Cristian, la Daily Income: Darius Valcov a luat o decizie foarte buna demisionand, punandu-se la dispozitia autoritatilor

Ministrul Finantelor Darius Valcov a demisionat din functie, dar va ramane la conducerea Finantelor pana cand Codul Fiscal si cel de Procedura fiscala vor fi gata. Valcov a facut anuntul in direct la. continuă pe Antena3

UPDATE Darius Valcov, ministrul Finantelor, acuzat de DNA ca ar fi luat 2 milioane de euro spaga cand era primar de Slatina

Directia Nationala Anticoruptie a inceput urmarirea penala impotriva ministrului Finantelor, Darius Valcov, pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta si este suspectat ca ar fi primit spaga pentru a il favoriza pe un om de afaceri. Conform materialului probator administrat in cauza a rezultat ca Darius Valcov a primit intre 2010-2013, perioada in care ocupa functia de primar al municipiului Slatina, suma de aproximativ 2 milioane de euro.

Demisia ministrului de finante Darius Valcov are un impact neutru asupra pietelor (raport)

Consideram ca demisia ministrului de finante Darius Valcov, in contextul unor acuzatii de coruptie, are un impact neutru asupra pietelor. Este acuzat ca ar fi luat mita in perioada 2010-2013, cand era primar. Nu suntem de parere ca aceasta situatie ar putea sa deraieze planurile si politicile guvernamentale si, cel mai important, noul Cod Fiscal. De altfel, intelegem din afirmatiile premierului ca evenimentul ar putea chiar grabi guvernul sa vina mai repede cu proiectul de lege care prevede o serie de schimbari fiscale majore. Presa locala scrie, citand surse, ca premierul va amana cateva zile nominalizarea unui nou ministru de finante, in asteptarea finalizarii proiectului noului Cod Fiscal, se arata intr-un raport transmis luni investitorilor de catre ING Bank.

Darius Valcov, prima declaratie despre dosarul sau de coruptie

Darius Valcov, acuzat de trafic de influenta in perioada in care a fost primar al orasului Slatina, a declarat, vineri seara, la iesirea din sediul DNA ca se considera nevinovat si ca nu a luat mita.

Ministrul Finantelor, Darius Valcov, acuzat ca a luat mita doua milione de euro

Ministrul Finantelor Darius Valcov este acuzat de trafic de influenta, fiind suspectat ca, in calitate de primar al orasului Slatina, ar fi intervenit in favoarea unui om de afaceri in atribuirea unor contracte, cel din urma promitandu-i 20 la suta din sumele incasate.

VIDEO Primarul orasului Slatina a fost retinut de DNA in dosarul in care este urmarit penal ministrul Darius Valcov

Primarul orasului Slatina, Ninel Florin Prina, a fost retinut de procurorii DNA in dosarul in care este urmarit penal Darius Valcov. Primarul din Slatina este acuzat de complicitate la trafic de influenta, arata un comunicat al DNA. Darius Valcov este urmarit penal pentru trafic de influenta in acelasi dosar, fiind suspectat ca ar fi primit spaga pentru a favoriza un om de afaceri. Conform materialului probator administrat in cauza, a rezultat ca Darius Valcov a primit intre 2010-2013, perioada in care ocupa functia de primar al municipiului Slatina, suma de aproximativ 2 milioane de euro.

Ministrul de Finante, Darius Valcov, adus cu mandat la DNA

Actualizare 19:23 Surse: Valcov, audiat pentru presupuse fapte comise ca primar de Slatina Ministrul Darius Valcov ar fi audiat pentru presupuse fapte comise in calitate de primar al municipiului Slatina, relateaza mass media, citand surse judiciare. ------ * Surse: Valcov este audiat in calitate de suspect ------ Pe 27 august 2014, presedintele de atunci, Traian Basescu, a declarat ca exista o serie de fapte petrecute in mandatul de primar de Slatina al lui Darius Valcov, sesizate de diverse organe ale statului, despre care nu se stie cand si daca vor incepe. in acel moment, Valcov era nominalizat pentru functia de ministru delegat pentru Buget. Vorbind despre informarile pe care le-a primit despre Valcov de la institutii ale statului, Basescu a tinut sa precizeze ca nu este vorba despre faptul ca Darius Valcov ar fi urmarit penal.

Ministrul Darius Valcov, urmarit penal pentru trafic de influenta

Actualizare 21:51 Procurorii DNA l-au pus sub urmarire penala pe ministrul Finantelor, Darius Valcov, pentru ca, in calitate de primar de Slatina, ar fi facut trafic de influenta in favoarea unui afacerist local, conform unui comunicat remis redactiei. ------ Pe 27 august 2014, presedintele de atunci, Traian Basescu, a declarat ca exista o serie de fapte petrecute in mandatul de primar de Slatina al lui Darius Valcov, sesizate de diverse organe ale statului, despre care nu se stie cand si daca vor incepe. in acel moment, Valcov era nominalizat pentru functia de ministru delegat pentru Buget. Vorbind despre informarile pe care le-a primit despre Valcov de la institutii ale statului, Basescu a tinut sa precizeze ca nu este vorba despre faptul ca Darius Valcov ar fi urmarit penal.

Referat procurori: Darius Valcov primea comisionul de la Tehnologica in pungi de plastic. Au fost situatii in care intalnirile cu suspectii s-au desfasurat in cimitir

Ministrul Finantelor, Darius Valcov, se prezenta la sediul SC Tehnologica Radion la momentul efectuarii platilor de catre Compania de Apa Olt, primind banii in pungi de plastic, in transe cuprinse intre 400. 000 si 1. 000 de lei, potrivit potrivit referatulu DNA cu propunerea de arestare pentru actualul primar al municipiului Slatina, Minel Prina, retinut pentru complicitate la trafic de influenta, in dosarul in care a fost pus sub acuzare si ministrul Finantelor, Darius Valcov. Potrivit suspectilor din dosar, au fost situatii in care s-au intalnit cu Valcov chiar si in cimitir.

INTERCEPTARI. Pulifricii ministrului Finantelor, Darius Valcov, carau banii cu masina la casele de schimb valutar. Mita totala: 2.000.000 euro

Ministrul Finantelor, Darius Valcov, apare in referatul prin care procurorii DNA cer arestarea actualului primar al orasului Slatina, Minel Florin Prina si a unui administrator de firma. Arestarea este decisa de inalta Curte deoarece in dosar s-a inceput urmarirea penala si fata de ministrul Valcov. in referat apar, insa, multe interceptari care il indica drept autor principal pe actualul ministru al Finantelor, Darius Valcov, de la care administratorii unor firme de carton, denumiti de ministru pulifrici, primeau ordine sa scoata bani pe acte fictive, sa le schimbe la case de schimb valutar si apoi sa-i predea sumele. Mita totala care a ajuns la Valcov este de doua milioane de euro. Ministrul este urmarit penal pentru ca a savarsit faptele in calitate de primar, dar nu poate fi arestat fara avizul Parlamentului.

Primarul din Slatina, retinut in cazul ministrului Darius Valcov

ACTUALIZARE 11:05 Procurorii DNA l-au retinut pentru 24 de ore pe Minel-Florin Prina, primar al municipiului Slatina, in dosarul in care este urmarit penal si actualul Ministru de Finante, Darius Valcov. Prina este acuzat de savarsirea infractiunii de complicitate la infractiunea de trafic de influenta. * Ministrul Darius Valcov ar fi facut trafic de influenta cand era primar de Slatina * Valcov ar fi primit 2 milioane euro ca sa ajute un afacerist la licitatii de apa-canal * Ponta: Valcov va avea in continuare un rol determinant privind proiectul Codului Fiscal.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11 Iun.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2614 seconds )