Libnet.ro
UNICEF

13:46

Elena Udrea, asteptata in instanta pentru un nou termen in dosarul Gala Bute

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Elena Udrea, asteptata in instanta pentru un nou termen in dosarul Gala Bute

Fostul ministru Elena Udrea se va prezenta luni la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde este programat un nou termen in dosarul Gala Bute, in care a fost trimisa in judecata pentru fapte de coruptie. continuă pe Ziarul Bursa

Dosarul Gala Bute. Elena Udrea, asteptata luni la Curtea Suprema pentru un nou termen in acest caz

Deputatul Elena Udrea este asteptata, luni, la Curtea Suprema unde magistratii vor lua in discutie un nou termen din dosarul Gala Bute. Judecatorii vor decide daca mai este necesara mentinerea masurilor preventive impuse in acest dosar.

Elena Udrea se va prezenta luni in fata instantei, unde are loc un nou termen in dosarul Gala Bute

Luni este programat un nou termen in dosarul Gala Bute, astfel ca Elena Udrea, aflata in arest la domiciliu, este asteptata la inalta Curte de Casatie si Justitie la procesul care incepe la ora 13.

Un nou termen in dosarul Gala Bute

Elena Udrea va merge luni, la ora 13. 00, la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde are loc un nou termen in dosarul Gala Bute.

Elena Udrea ajunge din nou in fata judecatorilor

Elena Udrea se prezinta din nou in fata judecatorilor pentru verificarea masurilor in dosarul Gala Bute. Pana acum, nu a avut de obiectat in privinta arestului la domiciliu, dar a sustinut in continuare ca e.

Elena Udrea ajunge din nou in fata judecatorilor

Elena Udrea se prezinta din nou in fata judecatorilor pentru verificarea masurilor in dosarul Gala Bute. Pana acum, nu a avut de obiectat in privinta arestului la domiciliu, dar a sustinut in continuare ca e.

Elena Udrea: Victor Ponta, prea arogant si prea tafnos pentru a intelege rolul pe care ar fi trebuit sa-l joace

Elena Udrea a declarat, luni, la iesirea din sediul ICCJ, unde este judecata in dosarul Gala Bute, referitor la dosarul penal deschis pe numele premierului, ca Victor Ponta este prea arogant si prea tafnos pentru a intelege.

iCCJ: Elena Udrea ramane in arest la domiciliu

Magistratii inaltei Curti de casatie si Justitie au decis luni ca Elena Udrea sa fie cercetata in continuare in arest la domiciliu in dosarul Gala Bute, informeaza B1 TV. Elena Udrea a fost trimisa in.

Elena Udrea: Ceea ce i se intampla lui Victor Ponta e ceea ce merita si ceea e era de asteptat / Daca Ponta va fi inlocuit cu Predoiu, care are un dosar disjuns din Gala Bute, am cazut din lac in put. Daca eu sunt vinovata, cu siguranta este vinovat si d

Elena Udrea a declarat luni ca nu este surprinsa de cererea DNA de urmarire penala a lui Victor Ponta. Era un lucru de asteptat, avand in vedere evolutia cazului Sova. Cei care sunt atenti si au o vedere de ansamblu puteau sa presupuna ca se va ajunge pana aici, sa-i faca acest dosar lui Victor Ponta, a declarat Udrea.

Zi importanta pentru Victor Ponta. Dosarul premierului, pe masa Comisiei juridice

Este o zi importanta pentru premierul Victor Ponta, dupa ce Directia Nationala Anticoruptie a anuntat ca il cerceteaza intr-un dosar de fals, evaziune fiscala si spalare de bani. in aceasta dimineata,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )