Libnet.ro
UNICEF

11:15

Zi importanta pentru Victor Ponta. Dosarul premierului, pe masa Comisiei juridice

Antena3 Antena3,
Zi importanta pentru Victor Ponta. Dosarul premierului, pe masa Comisiei juridice

Este o zi importanta pentru premierul Victor Ponta, dupa ce Directia Nationala Anticoruptie a anuntat ca il cerceteaza intr-un dosar de fals, evaziune fiscala si spalare de bani. in aceasta dimineata,. continuă pe Antena3

Traian Basescu a postat un mesaj pentru Victor Ponta pe Facebook

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a postat pe Facebook un mesaj in care ii cere premierului Victor Ponta sa demisioneze de la conducerea Guvernului. Mesajul vine la cateva ore dupa ce premierul.

Care este cea mai riscanta panta pentru Victor Ponta: sa isi dea demisia, sau sa ramana in functie?

Moment de cumpana pentru principalul partid politic aflat la guvernare. A fost convocata o sedinta a Comitetului Executiv al PSD. Presedintele partidului, Victor Ponta, a convocat aceasta sedinta pentru ziua.

Presedintele Grupului SD din Parlamentul European: imi exprim deplinul sprijin pentru Victor Ponta si pentru Guvernul pe care il conduce

Presedintele Aliantei Progresiste a Socialistilor si Democratilor din Parlamentul European, Gianni Pittella, sustine ca premierul Victor Ponta nu are niciun motiv sa demisioneze din fruntea Guvernului. Romania.

Liderul Aliantei Progresiste a Socialistilor si Democratilor din Parlamentul European: imi exprim deplinul sprijin pentru Victor Ponta si pentru Guvernul pe care il conduce

Presedintele Aliantei Progresiste a Socialistilor si Democratilor din Parlamentul European, Gianni Pittella, sustine ca premierul Victor Ponta nu are niciun motiv sa demisioneze din fruntea Guvernului. Romania.

Comisia Juridica dezbate, luni, cazul lui Victor Ponta. Un membru al comisiei anuntat deja votul sau

Membrii Comisiei Juridice din cadrul Camerei Deputatilor se intrunesc, luni, la ora 11. 00, pentru a stabili calendarul raportului in cazul lui Victor Ponta.

Victor Ponta, urmarit penal - Cutremur politic sau doar...o zi interesanta?

Sambata, la Antena 3, Cristina Topescu a mers dincolo de stirea care a cazut ca un trasnet pentru Victor Ponta si pentru PSD, ieri dimineata. Premierul a fost pus sub urmarire penala de procurorii DNA. La.

Victor Ponta: Doar Parlamentul ma poate demite

Iohannis: Ponta mi-a spus, la Cotroceni, ca se va gandi la demisie * Biroul permanent trimite Comisiei juridice cererea in cazul lui Ponta * Ponta a trimis o scrisoare explicativa ambasadelor SUA si UE * Klaus Iohannis ii cere demisia lui Victor Ponta * Ponta a emis, in octombrie 2007 - decembrie 2008, 17 facturi fiscale in valoare de 181. 439,98 lei, cheltuieli ce nu au la baza operatiuni reale * in august 2011 s-au intocmit in fals 16 inscrisuri corespunzatoare cate unei luni din intervalul septembrie 2007 - decembrie 2008. * Cele 16 inscrisuri falsificate de Ponta Victor-Viorel au fost tehnoredactate prin metoda copy paste * Ponta a folosit o parte din sumele obtinute pentru cumpararea a doua apartamente de lux * Procurorii continua urmarirea penala si sub aspectul savarsirii a trei infractiuni de conflict de interese ------------ *ACTUALIZARE 21:39 Iohannis, despre o nominalizare a lui Predoiu: Tind sa-mi pastrez si sa-mi indeplinesc promisiunile Presedintele Iohannis spune ca, in eventualitatea unei demisii a premierului Ponta, va consulta partidele si in functie de aceasta va face propunerea de premier, iar la intrebarea daca ramane la nominalizarea lui Catalin Predoiu a raspuns ca tinde sa-si pastreze si indeplineasca promisiunile. ------------ * Kovesi: Ponta a fost citat sa se prezinte la DNA in urma cu mai multe zile, fara legatura cu motiunea ------------ * Ponta, in martie: Demisionez ca premier daca e un dosar in care fata de mine incepe urmarirea penala ------------ Premierul Victor Ponta a fost pus sub urmarire penala in dosarul senatorului Dan Sova, pentru fapte savarsite in perioada in care era avocat.

Ciprian Nica, vicepresedinte al Comisiei Juridice: Audierea finala in cazul premierului Victor Ponta va avea loc luni la ora 16:00

Deputatul PSD Ciprian Nica, vicepresedinte al Comisiei Juridice a afirmat ca, in urma audierii si a consultarii cu premierul Victor Ponta, s-a votat ca audierea finala sa aiba loc luni la ora 16:00,.

Cum a inceput lupta personala a premierului Victor Ponta cu justitia

Premierul Victor Ponta a inceput rafuiala cu procurorii si judecatorii, fara sa mai mimeze macar ca respecta independenta justitie, incepand cu luna aprilie, data la care presa scrie ca procurorii se apropiau deja de seful guvernului dupa perchezitia informatica realizata in dosarul Sova. La declaratiile premierului se adauga si actiuni in parlament, unde s-a inregistrat un val de propuneri de modificare a Codului Penal si a Codului de Procedura Penala. In prezent, nu mai putin de 20 de proiecte asteapta sa fie discutate in Camera Deputatilor, la Comisia Juridica. Azi, premierul a dat unda verde, in sedinta Comitetului Executiv al PSD, pentru schimbarea legilor penale.

Exces de Putere. Victor Ponta, gasit curat de Blejnar. Informatii noi din dosarul premierului

Oana Stancu, a prezentat, in editia de vineri a emisiunii Exces de Putere, un fragment important din documentele DNA referitoare la Victor Ponta. Conform sursei citate, cele 17 inscrisuri de care este.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )