Libnet.ro
UNICEF

22:00

Elena Udrea: Victor Ponta, prea arogant si prea tafnos pentru a intelege rolul pe care ar fi trebuit sa-l joace

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Elena Udrea: Victor Ponta, prea arogant si prea tafnos pentru a intelege rolul pe care ar fi trebuit sa-l joace

Elena Udrea a declarat, luni, la iesirea din sediul ICCJ, unde este judecata in dosarul Gala Bute, referitor la dosarul penal deschis pe numele premierului, ca Victor Ponta este prea arogant si prea tafnos pentru a intelege. continuă pe Wall-Street Ro

Udrea: Ponta, prea arogant si prea tafnos pentru a intelege rolul pe care ar fi trebuit sa-l joace

Elena Udrea a declarat, luni, la iesirea din sediul ICCJ, unde este judecata in dosarul Gala Butea, referitor la dosarul penal deschis pe numele premierului, ca Victor Ponta este prea arogant si prea tafnos.

Reuters: Prim-ministrul uneia dintre cele mai sarace si corupte tari din UE, Victor Ponta, este urmarit penal pentru fals si spalare de bani

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au anuntat, vineri, ca prim-ministrul Victor Ponta a fost pus sub urmarire penala pentru mai multe fapte de coruptie. Presedintele Klaus Iohannis a cerut demisia lui Victor Ponta. Evenimentele de astazi nu au ramas fara ecou in presa internationala.

Dosarul Gala Bute. Elena Udrea, asteptata luni la Curtea Suprema pentru un nou termen in acest caz

Deputatul Elena Udrea este asteptata, luni, la Curtea Suprema unde magistratii vor lua in discutie un nou termen din dosarul Gala Bute. Judecatorii vor decide daca mai este necesara mentinerea masurilor preventive impuse in acest dosar.

Aviz negativ in Comisia Juridica pentru inceperea urmaririi penale a lui Victor Ponta (VIDEO)

Comisia Juridica a hotarat luni neinceperea urmaririi penale in cazul premierului Victor Ponta. Juristii au votat pentru incuvintarea urmaririi penale a premierului cu 7 voturi pentru, 18 impotriva si o abti.

Premierul Victor Ponta, URMARIT PENAL in dosarul lui Dan Sova

Premierul Victor Ponta a fost pus astazi sub urmarire penala de procurorii DNA. Victor Ponta este urmarit penal pentru 19 presupuse infractiuni, iar DNA cere avizul parlamentului pentru cea de-a 20-a.

Klaus Iohannis: Solicit DEMISIA lui Victor Ponta. Este o situatie imposibila pentru Romania

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, intr-o declaratie de presa, ca solicita demisia premierului Victor Ponta, dupa ce acesta a fost pus sub urmarire penala de procurorii DNA. Astazi, DNA a comunicat.

Elena Udrea: Ceea ce i se intampla lui Victor Ponta e ceea ce merita si ceea e era de asteptat / Daca Ponta va fi inlocuit cu Predoiu, care are un dosar disjuns din Gala Bute, am cazut din lac in put. Daca eu sunt vinovata, cu siguranta este vinovat si d

Elena Udrea a declarat luni ca nu este surprinsa de cererea DNA de urmarire penala a lui Victor Ponta. Era un lucru de asteptat, avand in vedere evolutia cazului Sova. Cei care sunt atenti si au o vedere de ansamblu puteau sa presupuna ca se va ajunge pana aici, sa-i faca acest dosar lui Victor Ponta, a declarat Udrea.

iCCJ: Elena Udrea ramane in arest la domiciliu

Magistratii inaltei Curti de casatie si Justitie au decis luni ca Elena Udrea sa fie cercetata in continuare in arest la domiciliu in dosarul Gala Bute, informeaza B1 TV. Elena Udrea a fost trimisa in.

Elena Udrea, asteptata in instanta pentru un nou termen in dosarul Gala Bute

Fostul ministru Elena Udrea se va prezenta luni la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde este programat un nou termen in dosarul Gala Bute, in care a fost trimisa in judecata pentru fapte de coruptie.

Elena Udrea ajunge din nou in fata judecatorilor

Elena Udrea se prezinta din nou in fata judecatorilor pentru verificarea masurilor in dosarul Gala Bute. Pana acum, nu a avut de obiectat in privinta arestului la domiciliu, dar a sustinut in continuare ca e.

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )