Libnet.ro
UNICEF

14:30

Elena Udrea: Cristian Diaconescu va fi candidatul PMP la alegerile prezidentiale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Elena Udrea: Cristian Diaconescu va fi candidatul PMP la alegerile prezidentiale

Cristian Diaconescu va fi candidatul Partidului Miscarii Populare PMP) la alegerile prezidentiale, a anuntat, astazi, Elena Udrea dupa alegerea sa in functia de presedinte al acestui partid. continuă pe Ziarul Bursa

Elena Udrea: Cristian Diaconescu va fi candidatul PMP la alegerile prezidentiale

Cristian Diaconescu a fost anuntat, sambata, de noul presedinte al PMP, Elena Udrea, drept candidatul acestui partid la alegerile prezidentiale. Discutia a avut loc saptamana aceasta. La consultari a.

Elena Udrea: Cristian Diaconescu va fi candidatul PMP la alegerile prezidentiale (VIDEO)

Cristian Diaconescu a fost anuntat, sambata, de noul presedinte al PMP, Elena Udrea, drept candidatul acestui partid la alegerile prezidentiale. Pentru PMP ziua de astazi este una in care dam semnalul ca.

Cristian Diaconescu, candidatul PMP la prezidentiale

Cristian Diaconescu a fost anuntat, sambata, de noua presedinta PMP, Elena Udrea, drept candidatul acestui partid la alegerile prezidentiale, relateaza Mediafax. Diaconescu a spus ca accepta candidatura.

Cristian Diaconescu, candidatul PMP la prezidentiale: Orice presedinte al Romaniei trebuie sa se gandeasca la reintregirea nemului romanesc

Fostul consilier prezidential Cristian Diaconescu, anuntat de Elena Udrea candidatul PMP la alegerile prezidentiale, si-a stabilit deja primul obiectiv: reintregirea neamului.

Elena Udrea: Cristian Diaconescu este candidatul PMP la alegerile prezidentiale

Cristian Diaconescu a fost anuntat, sambata, de noul presedinte al PMP, Elena Udrea, drept candidatul acestui partid la alegerile prezidentiale. Diaconescu a precizat ca accepta candidatura, informeaza.

Cristian Diaconescu este candidatul Partidului Miscarea Populara la alegerile prezidentiale

Fostul consilier prezidential Cristian Diaconescu este candidatul Partidului Miscarea Populara la alegerile prezidentiale. Anuntul a fost facut sambata, in cadrul primului Congres al Partidului Miscarea Populara, de catre noul presedinte al formatiunii, Elena Udrea. Tot sambata, Elena Udrea a fost aleasa presedintele PMP. Elena Udrea a precizat ca PMP a ales sa mearga cu candidat propriu la primul tur al prezidentialelor, iar in turul al doilea il vom sustine pe cel mai bun.

Elena Udrea este noul presedinte PMP

Elena Udrea a fost aleasa, astazi, presedinte al Partidului Miscarea Populara PMP) la Congresul partidului care se desfasoara la Palatul Parlamentului, obtinand 742 de voturi pentru, iar contracandidatul sau Daniel Funeriu numai 209 voturi, transmit sursele de presa.

UPDATE. Elena Udrea a castigat sefia PMP

Primul congres al Partidului Miscarea Populara, la care va fi aleasa conducerea formatiunii, are loc azi, la Palatul Parlamentului, la reuniune participand aproximativ 1. 200 de delegati ai organizatiilor PMP din tara si din diaspora.

Udrea, despre candidatul PMP la prezidentiale: A existat o consultare si cu presedintele Basescu

Elena Udrea a declarat, sambata, intrebata despre sustinerea de catre PMP a candidaturii lui Cristian Diaconescu pentru prezidentiale, ca discutia cu acesta a avut loc in cursul saptamanii si, solicitata sa precizeze daca a existat o consultare si cu presedintele Basescu, a raspuns afirmativ.

VIDEO Primul Congres al Partidului Miscarea Populara: Elena Udrea a fost aleasa presedintele PMP

Elena Udrea a fost aleasa, sambata, presedintele Partidului Miscarea Populara, in cadrul primului congres al formatiunii. In cursa pentru conducerea partidului se inscrisesera initial 5 candidati, insa 3 dintre ei au renuntat chiar in ziua congresului, lupta finala dandu-se intre Elena Udrea si Daniel Funeriu. Presedintele PMP Dambovita, Adrian Radulescu, s-a retras sambata dimineata din cursa pentru sefia PMP, anuntand ca o sustine pe Elena Udrea. Gelu Visan a fost al doilea candidat la conducerea PMP care s-a retras sambata din cursa, anuntandu-si sustinerea pentru Elena Udrea, iar Adrian Papahagi s-a retras si el, anuntand ca il sustine pe Daniel Funeriu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )