Libnet.ro
UNICEF

16:00

Elena Udrea: Deputatul Aurel Niculae a ales sa paraseasca PNL pentru Miscarea Populara

Hotnews Hotnews,
 Elena Udrea: Deputatul Aurel Niculae a ales sa paraseasca PNL pentru Miscarea Populara

Deputatul Elena Udrea a anuntat vineri, pe pagina sa de Facebook, ca deputatul Aurel Niculae a decis sa plece din Partidul National Liberal si sa se alature Partidului Miscarea Populara, din care si ea face parte. continuă pe Hotnews

Deputatul Aurel Niculae a parasit PNL-ul si s-a alaturat PMP

DeputalulAurel Niculae a parasit PNL-ul si s-a alaturat Partidului Miscarea Populara, potrivit unui comunicat transmis de PMP. Am decis astazi, 21 martie, sa ma alatur Partidului Miscarea Populara.

Deputatul Aurel Niculae trece de la PNL la PMP.

Deputatul Aurel Niculae a anuntat, vineri, ca se va retrage din PNL pentru a se inscrie in PMP. Am decis astazi, 21 martie, sa ma alatur Partidului Miscarea Populara alegand, astfel, o echipa si un proiect care mi-au castigat increderea si care ma reprezinta cu adevarat - ca om politic, ca roman. Nu voi mai activa in cadrul grupului parlamentar liberal, ci ma alatur celui mai nou si mai proaspat proiect politic. Sunt foarte bucuros sa gasesc aici oameni tineri si plini de energie. Ca si ei, .

O tanara care a pozat in Libertatea, la pagina 5, s-a inscris in PMP, unde isi doreste o cariera politica de invidiat precum Elena Udrea si Elena Basescu

O tanara care a pozat in Libertatea la fata de la pagina 5 s-a inscris in Partidul Miscarea Populara afirmand ca isi doreste o cariera politica de invidiat, asa cum au Elena Udrea si Elena Basescu, pe care declara ca le admira foarte mult.

Ce spune Elena Udrea despre intrarea unei tinere bistritence, fosta fata de la pagina 5, in PMP

Printre femeile care s-au alaturat Elenei Udrea in PMP se numara si Anca Alina Moldovan, o bistriteanca sexy care a facut parte din echipa lui Dan Negru de la Te pui cu Blondele si a pozat provocator intr-un tabloid. Elena Udrea a sarit in apararea bistritencei, atacate de jurnalistul Dan Tapalaga.

Cum a slabit Elena Udrea 12 kg in 2 luni!

Elena Udrea a reusit sa dea jos 12 kilograme, in doar doua luni, mancand echilibrat. A avut grija sa consume alimentele dupa un program bine batut in cuie. Iata cum a procedat mai exact.

Elena Udrea de Satu Mare, pe lista Miscarii Populare la europarlamentare

Consiliul Executiv National CEN) al Partidului Miscarea Populara a incheiat marti cea de-a doua etapa a alegerilor interne privind stabilirea candidatilor la alegerile europarlamentare. Pe lista care urmeaza a fi validata apare si Elena Udrea de Satu Mare, Laura Bota.

Politic Show: Elena Udrea: Daca Elena Basescu va candida independent, va lua si din voturile PMP; PPDD intra in lupta la europarlamentare cu liderii din prima linie. Dan Diaconescu vrea la Bruxelles; Cum a distribuit Ponta functiile parasite de PNL

Marian Petrache: Ministrii PNL care au tradat si-au aratat caracterul. Seful campaniei electorale a PNL, Marian Petrache, crede ca acest partid. Iohannis, despre Diaconu: Vreau pe lista, sunt suparat, plec din PNL. Prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, joi, despre plecarea lui.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )