Libnet.ro
UNICEF

22:15

Elena Udrea, dezvaluiri in exclusivitate despre divortul Elenei Basescu de Syda

Antena3 Antena3,
Elena Udrea, dezvaluiri in exclusivitate despre divortul Elenei Basescu de Syda

Elena Udrea a afirmat ca e bine ca, in viata, sa faci lucrurile care iti aduc liniste si fericire, comentand astfel divortul Elenei Basescu de Bogdan Ionescu, alias Syda, dupa patru ani de. continuă pe Antena3

Udrea, despre divortul Elenei Basescu: Decat sa stai intr-o relatie unde nu te mai simti bine, mai bine sa pui punct

Elena Udrea a fost intrebata, la un post de televiziune, ce parere are despre divortul Elenei Basescu de Bogdan Ionescu. Udrea a afirmat ca este mai bine sa pui punct unei relatii unde nu te mai simti bi.

Carmen Harra a prevazut divortul Elenei Basescu! Iata ce declara in 2013!

Elena Basescu si Bogdan Ionescu au anuntat ieri ca divorteaza, dupa mai bine de patru ani de casatorie si doi copii avuti impreuna. Elena si Bogdan si-au incheiat socotelile pe cale amicala, la notarul public. Carmen Harra le-a prevazut insa divortul, in anul 2013.

Femeia care le-a scris divortul inca din 2013. Cine a prezis sfarsitul casniciei Elenei Basescu

In anul 2013, la doar o jumatate de an de la nunta Elenei Basescu, Carmen Harra a facut o analiza a casniciei acesteia. Iar sansele ca mariajul sotilor Basescu-Ionescu sa dureze pana la.

Elena Udrea, suparata pe postacii care o critica: Una este sa pui niste tineri sa faca anumite comentarii, cu totul altceva este sa...

Elena Udrea a postat pe pagina ei de Facebook un mesaj in care vorbeste despre manipularea pe Internet, aducand critici la adresa postacilor care isi construiesc conturi false in.

Prima reactie a Elenei Basescu dupa divortul de Syda: Locuim deja separat

Elena Basescu, fiicea cea mica a fostului presedinte Traian Basescu, si Bogdan Ionescu, cunoscut ca Syda, au pus punct casniciei care a durat patru ani. Cei doi au divortat la notar, EBA recunoscand ca separarea a avut loc inainte de semnarea actelor.

Ce a aparut pe pagina de Facebook a Elenei Basescu, dupa ce presa a aflat ca divorteaza. Mesajul este semnat de fostul ei sot

Elena Basescu divorteaza de Bogdan Ionescu. Este stirea momentului in Romania, care i-a luat prin suprindere pe multi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )