Libnet.ro
UNICEF

17:00

Elena Udrea este audiata la DNA in dosarul Gala Bute

Adevărul Adevărul,
Elena Udrea este audiata la DNA in dosarul Gala Bute

Deputatul Elena Udrea s-a prezentat marti dimineata, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA), pentru a fi audiata in dosarul Gala Bute. Luni seara, deputatii au avizat favorabil cererile procurorilor DNA privind urmarirea penala si arestarea Elenei Udrea in dosarul Gala Bute. continuă pe Adevărul

Elena Udrea este audiata la DNA, in dosarul Gala Bute

ACTUALIZARE 08:34 Elena Udrea a venit in aceasta dimineata la DNA pentru a fi audiata in dosarul Gala Bute, dupa ce Camera Deputatilor a avizat ultimele cereri ale procurorilor de urmarire penala si arestare preventiva a deputatului PMP.

Elena Udrea este audiata marti dimineata la DNA, in dosarul Gala Bute. Fostul ministru: Telenovela fara sfarsit!

Fostul ministru al Dezvoltarii Elena Udrea a mers, marti dimineata, la sediul DNA pentru a fi audiata in dosarul Gala Bute. Camera Deputatilor a avizat luni noile cereri ale procurorilor de urmarire penala si de arestare preventiva a deputatului. Avocatul Elenei Udrea a spus ca votul de luni din Parlament nu a intrunit conditiile legale.

Elena Udrea poate fi arestata preventiv in dosarul Gala Bute: Deputatii au avizat cererea cu 170 de voturi pentru si 118 impotriva

15 Elena Udrea poate fi arestata preventiv in dosarul Gala Bute, dupa ce deputatii au avizat cererea DNA cu 170 de voturi pentru si 118 voturi impotriva. Deputatii au aprobat luni.

Tudor Breazu, administratorul mosiei de la Nana a Elenei Udrea, audiat la DNA in dosarul Gala Bute

Tudor Breazu, administratorul mosiei de la Nana a Elenei Udrea, arestat preventiv in dosarul Gala Bute, a fost adus in cursul diminetii, la Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru a da noi declaratii in cauza.

Elena Udrea poate fi ARESTATA in Gala Bute

15- Elena Udrea poate fi ARESTATA din nou. Deputatii au votat in favoarea cererii de incuviintare a arestului preventiv in cazul acesteia. 170 au votat pentru si 118 impotriva. Votul exprimat de.

Elena Udrea merge in Parlament pentru a se apara in dosarul Gala Bute (VIDEO)

Zi decisiva pentru Elena Udrea. Deputatul va ajunge astazi in parlament pentru a se apara in fata colegilor care iau in discutie noi cereri de incuviintare a arestului preventiv in dosarul Gala Bute. Chiar.

Blonda de la Cotroceni, din nou dupa gratii? DNA cere arestarea preventiva a Elenei Udrea in dosarul Gala Bute

Procurorii anticoruptie au trimis, marti dupa-amiaza, la instanta suprema, cererea de arestare preventiva a Elenei Udrea in dosarul Gala Bute, urmand sa fie judecata miercuri dimineata.

Plenul Camerei va vota, luni, cererea DNA de arestare a Elenei Udrea, in dosarul Gala Bute

Plenul Camerei Deputatilor va dezbate si vota, luni, de la ora 16:00, cererile DNA pe numele Elenei Udrea, de incuviintare a urmaririi penale si a arestarii preventive in dosarul Gala Bute, informeaza Agerpres.

Aviz pentru urmarirea penala a Elenei Udrea, in dosarul Gala Bute. Discursul deputatei dupa experienta din arest

Plenul Camerei Deputatilor va dezbate si vota, luni, de la ora 16:00, cererile DNA pe numele Elenei Udrea, de incuviintare a urmaririi penale si a arestarii preventive in dosarul Gala Bute, informeaza Agerpres.

Dosarul Gala Bute: Ana Maria Topoliceanu ar fi fost inregistrata cand facea presiuni asupra lui Tudor Breazu pentru a face denunt impotriva Elenei Udrea

Dupa ce fosta sefa a Companiei Nationale de Investitii CNI) Ana Maria Topoliceanu a depus un denunt impotriva Elenei Udrea, in dosarul Gala Bute au aparut probe ca aceasta l-ar fi presat pe Tudor Breazu, prieten si apropiat al lui Udrea si Topoliceanu, sa faca declaratii impotriva fostei sefe PMP, relateaza Evenimentul Zilei, citand surse apropiate anchetei. La randul sau, jurnalistul Catalin Tolontan scrie sambata pe blogul lui ca o sursa a declarat pentru Gazeta Sporturilor ca Ana Maria Topoliceanu ar fi incercat sa-l determine pe Tudor Breazu sa-i confirme declaratiile sale impotriva lui Udrea si, implicit, sa-l infunde pe fostul ministru al turismului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )