Libnet.ro
UNICEF

06:45

Dosarul Gala Bute: Ana Maria Topoliceanu ar fi fost inregistrata cand facea presiuni asupra lui Tudor Breazu pentru a face denunt impotriva Elenei Udrea

Hotnews Hotnews,
 Dosarul Gala Bute: Ana Maria Topoliceanu ar fi fost inregistrata cand facea presiuni asupra lui Tudor Breazu pentru a face denunt impotriva Elenei Udrea

Dupa ce fosta sefa a Companiei Nationale de Investitii CNI) Ana Maria Topoliceanu a depus un denunt impotriva Elenei Udrea, in dosarul Gala Bute au aparut probe ca aceasta l-ar fi presat pe Tudor Breazu, prieten si apropiat al lui Udrea si Topoliceanu, sa faca declaratii impotriva fostei sefe PMP, relateaza Evenimentul Zilei, citand surse apropiate anchetei. La randul sau, jurnalistul Catalin Tolontan scrie sambata pe blogul lui ca o sursa a declarat pentru Gazeta Sporturilor ca Ana Maria Topoliceanu ar fi incercat sa-l determine pe Tudor Breazu sa-i confirme declaratiile sale impotriva lui Udrea si, implicit, sa-l infunde pe fostul ministru al turismului. continuă pe Hotnews

Dosarul Gala Bute. Tudor Breazu, apropiatul Elenei Udrea, audiat la DNA

Tudor Breazu, administratorul mosiei de la Nana a Elenei Udrea, arestat preventiv in dosarul Gala Bute, a fost dus, vineri dimineata, la Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru a da noi declaratii in aceasta cauza.

Administratorul de la Nana, audiat la DNA, in dosarul Gala Bute

Administratorul mosiei de la Nana a Elenei Udrea, Tudor Breazu, arestat preventiv in dosarul Gala Bute, a fost adus, vineri dimineata, la Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru a da noi declaratii in cauza, informeaza Mediafax.

UPDATE: Cererea DNA de arestare a Elenei Udrea, in dosarul Gala Bute, avizata pozitiv de Comisia Juridica

Comisia juridica a Camerei Deputatilor discuta, miercuri, de la ora 11:30, cererile Directiei Nationale Anticoruptie DNA), referitoare la deputata Elena Udrea, in dosarul Gala Bute.

UPDATE: Dosarul Gala Bute: Comisia Juridica a avizat cererile DNA in cazul Elenei Udrea

Comisia Juridica a avizat pozitiv, miercuri, cererile DNA de urmarire penala si arestare preventiva, a Elenei Udrea, in dosarul Gala Bute.

Anuntul lui Udrea legat de venirea in Parlament pentru cererea de arestare in dosarul Gala Bute

Deputata Elena Udrea, citata, miercuri, la ora 9. 30, la Directia Nationala Anticoruptie, pentru a oferi lamuriri suplimentare privind denuntul pe care l-a facut, pe 30 ianuarie, impotriva sefului SRI Florian Coldea, a transmis, la iesirea de la DNA, ca nu va putea ajunge in Parlament, unde se analizeaza cererile DNA de arestare preventiva, in dosarul Gala Bute.

Dupa ce a acuzat DNA-ul de nereguli in dosarul Gala Bute, Udrea a intrat in vizorul CSM

Elena Udrea a intrat si in vizorul Inspectiei Judiciare a CSM, dupa declaratiile in care acuza DNA de nereguli in tratarea dosarului Gala Bute. Plenul Consiliului Superior al Magistraturii se reuneste astazi.

Lovitura de teatru in Gala Bute

Dosarul Gala Bute incepe sa ia o turnura din ce in ce mai complicata. Principala martora, cea care a sprijinit Directia Nationala Anticoruptie DNA) prin declaratiile sale, a fost filmata in timp ce incerca sa influenteze oameni din anturajul Elenei Udrea pentru a face declaratii contra acesteia.

Ana-Maria Caia si Iulian Comanescu au lansat serviciul Brandedcont.net

Oamenii de media Ana-Maria Caia si Iulian Comanescu au lansat Brandedcont. net, o operatiune ce furnizeaza continut la cerere pentru branduri branded content). Aceasta este o retea de producatori de continut formata in prezent de peste 20 de autori, producatori TV, scriitori, art directori, directori de imagine, editori video, actori si programatori. Ei arata, intr-un anunt de presa, ca se ocupa de multi ani cu dezvoltarea de povesti in jurul unor branduri, iar cu brandedcont. net am simtit nevoia sa dam un nume acestei activitati.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )