Libnet.ro
UNICEF

23:30

Elena Udrea este in Maramures. Se simte izolata si nemultumita de retelele de telefonie mobila

Adevărul Adevărul,
Elena Udrea este in Maramures. Se simte izolata si nemultumita de retelele de telefonie mobila

Fostul Ministru al Turismului, Elena Udrea este prezenta in Maramures unde participa la slujba de Sfanta Maria, la Manastirea Rohia. Aceasta a venit insotita de mama ei si de fostul Ministru de Interne, Traian Igas. La doar cateva ore de la venirea sa, in urma cu aproximativ 12 ore, aceasta s-a aratat nemultumita de lipsa semnalului la una din retelele de telefonie mobila, dar si pentru faptul ca nu poate posta poze pe pagina sa de facebook. continuă pe Adevărul

VIDEO FOTO Elena Udrea recomanda tuturor sa viziteze Maramuresul

Prezenta in Maramures pentru a participa la Colegiul Director al PDL, ce va avea loc sambata la Baia Mare, Elena Udrea a decis sa vina in judetul in care se agata harta in cui cu cateva zile mai repede. Fostul ministru al Turismului a ajuns joi noapte la Rohia, insotita de mama sa si de fostul ministru Traian Igas.

Elena Udrea a fost azi la Simleu Silvaniei. Ce a facut ea in Salaj

Democrat-liberala Elena Udrea s-a aflat astazi, pentru cateva ore, in orasul salajean Simleu Silvaniei, unde a participat la ceremonia organizata pentru a marca implinirea a 60 de ani de la infiintarea Regimentului 146 Artilerie Grea.

Elena Udrea, ironii la adresa lui Victor Ponta: Sa ma pomenesti de 12 ori in 20 de minute arata a obsesie, usor psihanalizabila

Elena Udrea l-a ironizat pe premierul Victor Ponta dupa interviul dat marti seara de acesta la RTV, scriind pe contul sau de Facebook ca faptul ca i-a mentionat numele de 12 ori in 20 de minute arata a obsesie usor psihanalizabila.

Elena Udrea, la final de vacanta: E dureros sa-i aud pe locuitorii Deltei cat de dezamagiti sunt

Deputatul PDL Elena Udrea considera ca vizita sa in Delta Dunarii a fost atat un moment de relaxare, cat si o oportunitate excelenta de a evalua evolutia turismului intr-unul dintre cele mai spectaculoase locuri din Europa, insa precizeaza ca discutiile cu localnicii i-au provocat o senzatie destul de amestecata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )