Libnet.ro
UNICEF

12:15

Elena Udrea, la final de vacanta: E dureros sa-i aud pe locuitorii Deltei cat de dezamagiti sunt

Adevărul Adevărul,
Elena Udrea, la final de vacanta: E dureros sa-i aud pe locuitorii Deltei cat de dezamagiti sunt

Deputatul PDL Elena Udrea considera ca vizita sa in Delta Dunarii a fost atat un moment de relaxare, cat si o oportunitate excelenta de a evalua evolutia turismului intr-unul dintre cele mai spectaculoase locuri din Europa, insa precizeaza ca discutiile cu localnicii i-au provocat o senzatie destul de amestecata. continuă pe Adevărul

FOTO. Elena Udrea, in vacanta in Delta Dunarii

Elena Udrea isi continua campania de imagine din Delta Dunarii, unde isi petrece vacanta. De aceasta data, a postat pe Facebook fotografii si filmulete in care apare foarte bronzata si.

Elena Udrea, din Delta: Fanii se intrebau daca e ceva intre mine si domnul Secara (PDL). Nu este

Deputatul PDL, Elena Udrea, a vorbit despre calatoria sa in Delta Dunarii, explicand ca oamenii sunt multumiti, chiar daca unii din ei veneau pentru a nu stiu cata oara, adaugand ca spera ca turistii straini sa plece cu o buna impresie, sa laude Delta. Totodata, ea a precizat ca nu exista cineva special in viata ei, punand capat speculatiilor.

FOTO VIDEO Elena Udrea a ajuns din nou in Delta Dunarii. Cine o ajuta sa gaseasca un bors de peste pentru 11 persoane si un catel?

Ne indreptam spre Sfantu Gheorghe. Unde putem gasi un bors de peste pentru 11 persoane si un catel?, intreaba Elena Udrea pe pagina ei de Facebook.

FOTO VIDEO Elena Udrea a ajuns din nou in Delta Dunarii: a trecut pe la Uzlina, Sfantu Gheorghe si Sulina

Ne indreptam spre Sfantu Gheorghe. Unde putem gasi un bors de peste pentru 11 persoane si un catel?, intreba Elena Udrea pe pagina ei de Facebook. Pentru ca nu au mai gasit un bors de peste traditional la Sfantu, cei 11 turisti flamanzi au plecat spre Sulina.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )