Libnet.ro
UNICEF

11:15

Elena Udrea face acuzatii dure: Se fac presiuni in continuare la DNA referitor la mine

Antena3 Antena3,
Elena Udrea face acuzatii dure: Se fac presiuni in continuare la DNA referitor la mine

Fostul ministru Elena Udrea a declarat, joi, ca in interiorul DNA se fac in continuare presiuni in dosarele in care este acuzata. Se fac presiuni in continuare la DNA referitor. continuă pe Antena3

metoo. Un nou scandal de hartuire sexuala. Elena Basescu face acuzatii dure

Fiica cea mica a fostului presedinte acuza ca a fost hartuita sexual de antrenorul ei de fitness. Elena Basescu a depus o plangere oficiala la conducerea clubului unde isi face.

Elena Udrea: Maine, o sa fiu prezenta la DNA pentru o declaratie intr-un dosar mai vechi

Fostul ministru Elena Udrea a declarat, joi, ca in interiorul DNA se fac in continuare presiuni in dosarele in care este acuzata.

De ce cer procurorii o pedeapsa mai mare de 6 ani pentru Elena Udrea si ce contrargumente are fostul ministru

Elena Udrea sustine in continuare ca este nevinovata in cazul Gala Bute despre care spune ca este o mizerie de dosar, si cere achitarea. De partea cealalta, procurorul DNA cere o condamnare mai mare de 6 ani pentru aceasta.

De ce cer procurorii o pedeapsa mai mare de 6 ani pentru Elena Udrea si ce contraargumente are fostul ministru

Elena Udrea sustine in continuare ca este nevinovata in cazul Gala Bute despre care spune ca este o mizerie de dosar, si cere achitarea. De partea cealalta, procurorul DNA cere o condamnare mai mare de 6 ani pentru aceasta.

Elena Udrea contesta controlul judiciar din dosarul privind finantarea campaniei electorale din 2009 -VIDEO

Saptamana de foc pentru Elena Udrea. Astazi fostul ministru al Dezvoltarii spera sa scape de controlul judiciar din dosarul privind finantarea campaniei electorale din 2009. Udrea se plange ca.

Elena Udrea, audiata in dosarul campaniei din 2009: Acuzatiile sunt aberante(VIDEO)

Elena Udrea a mers joi la Curtea de Apel Bucuresti, unde se judeca dosarul privind finantarea campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale din 2009. in fata jurnalistilor, fostul ministru a.

Elena Udrea scapa de controlul judiciar

Fostul ministru Elena Udrea scapa de controlul judiciar si poate parasi tara, conform unei decizii definitive a instantei supreme, cauza in care este cercetata alaturi de Ioana Basescu fiind ultima in care avea masura preventiva.

Elena Udrea scapa de controlul judiciar in dosarul alegerilor din 2009

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis definitiv marti revocarea controlului judiciar pe care Elena Udrea il avea in dosarul privind finantarea campaniei electorale pentru alegerile.

Elena Udrea: Cred ca astazi se ridica definitiv controlul judiciar

Fostul ministru Elena Udrea s-a prezentat marti dimineata, la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde se va discuta o contestatie a procurorilor privind controlul judiciar in dosarul privind finantarea campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale din 2009.

Amanare in apelul dosarului Gala Bute. Elena Udrea: Este obligatoriu sa fiu achitata-VIDEO

Zi cu emotii pentru Elena Udrea si inculpatii din dosarul Gala Bute. Astazi se judeca primul termen al apelului din acest dosar si se reiau audierile inculpatilor si ale martorilor. in prima.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )