Libnet.ro
UNICEF

12:15

Elena Udrea pierde din sustinatori

Antena3 Antena3,
Elena Udrea pierde din sustinatori

Fostul ministru al Culturii Theodor Paleologu a anuntat ca nu o sustine pe Elena Udrea in cursa pentru Cotroceni. Paleologu, deputat PMP, a declarat ca a semnat pentru Iohannis. Mai mult, pare ca. continuă pe Antena3

Alegeri prezidentiale 2014. Elena Udrea si-a lansat candidatura cu un mars: Nu sunt un om perfect, dar voi fi cel mai bun presedinte

Elena Udrea a sustinut la lansarea candidaturii la alegerile prezidentiale din 2014, ca, desi nu este un om si un politician perfect, va fi cel mai bun presedinte. Udrea si-a lansat candidatura cu un mars, desi initial se vehicula ca evenimentul va avea loc la Sala Palatului. Din banii economisiti au fost cumparate ghiozdane si abecedare care vor ajunge la copiii din intreaga tara.

VIDEO Elena Udrea, la marsul de protest al PMP: Ponta este premierul zero. Il descopar eu, e agentul 000

Candidatul PMP la alegerile prezidentiale, Elena Udrea, le-a spus, duminica, participantilor la marsul si mitingul din Piata Victoriei cu prilejul lansarii candidaturii sale, ca Victor Ponta este premierul zero, ea adaugand: Haideti sa va spun: il descopar eu, Victor Ponta este agentul 000.

Elena Udrea si-a lansat candidatura la prezidentiale, in fata a 10.000 de oameni: Ponta este premierul zero, il descopar eu - e agentul 000 (VIDEO)

Prezidentiabilul PMP Elena Udrea si-a lansat, duminica, candidatura pentruCotroceni, printr-un mars impotriva guvernarii proaste a lui Victor Ponta, acuzand ca acest Guvern incompetent nici nu a.

Elena Udrea baga copiii in campanie electorala

Elena Udrea se lanseaza in strada. Protejata lui Traian Basescu a renuntat la lansarea care ar trebuit sa aiba loc la Sala Palatului si a pornit in mars pe strada. Dupa ce ieri a defilat cu Traian.

LIVE VIDEO Ponta are in CV glume proaste si hotii! Elena Udrea isi lanseaza candidatura la Presedintie cu un mars anti-Ponta

Elena Udrea isi lanseaza, astazi, candidatura la alegerile prezidentiale din 2014, intr-un mod inedit: incepand cu ora 11. 00, va fi organizat un mars de la Sala Palatului si pana la Piata Victoriei.

Alegeri prezidentiale 2014: Elena Udrea isi lanseaza, astazi, candidatura la Presedintie cu un mars

Elena Udrea isi lanseaza, astazi, candidatura la alegerile prezidentiale din 2014, intr-un mod inedit: incepand cu ora 11. 00, va fi organizat un mars de la Sala Palatului si pana la Piata Victoriei.

Basescu: Elena Udrea este buna pentru Romania!

Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata, la Congresul PNTCD, ca Elena Udrea este buna pentru Romania si ca poate garanta faptul ca este un om inteligent, care face compromisuri politice, adaugand ca spera totusi ca aceasta sa fie.

Basescu: Am convingerea ca Elena Udrea este buna pentru Romania. Va pot garanta ca e un om inteligent

Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata, la Congresul PNTCD, ca Elena Udrea este buna pentru Romania si ca poate garanta faptul ca este un om inteligent, care nu face compromisuri politice, adaugand ca spera totusi ca aceasta sa fie capabila, la nevoie, sa faca si compromisuri.

Elena Udrea: Daca vor ramane fara candidat, cei mai multi din PDL ma vor vota

Elena Udrea si Teodor Melescanu mizeaza pe voturile electoratului ACL, in cazul in care Iohannis nu va mai putea candida. Indiferent de decizia pe care o va lua instanta in cazul liderului PNL, Melescanu crede.

Elena Udrea: Daca ACL va ramane fara candidat in mod natural electoratul PDL va veni catre mine

Elena Udrea, candidatul Partidului Miscarea Populara la Presedintie, a declarat, vineri, ca, daca Alianta Crestin-Liberala va ramane fara candidat, in mod natural cei mai multi membri si simpatizanti PDL vor prefera sa sustina candidatura ei la prezidentiale.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )