Libnet.ro
UNICEF

01:06

Elena Udrea, primul interviu dupa divort, la Adevarul LIVE, de la ora 15.00

Adevărul Adevărul,
Elena Udrea, primul interviu dupa divort, la Adevarul LIVE, de la ora 15.00

Deputatul PDL Elena Udrea va vorbi astazi, de la ora 15. 00, la Adevarul live, despre viitoarele sale proiectele politice, despre situatia inca agitata din PDL si despre ultimele mutari spectaculoase de pe scena politica. Emisiunea va fi moderata de jurnalistii Dan Marinescu si Ioana Lupea. continuă pe Adevărul

Elena Udrea, primul interviu dupa divort la ADEVARUL LIVE, de la ora 15.00

Deputatul PDL Elena Udrea va vorbi astazi, de la ora 15. 00, la Adevarul live, despre viitoarele sale proiectele politice, despre situatia inca agitata din PDL si despre ultimele mutari spectaculoase de pe scena politica. Emisiunea va fi moderata de jurnalistii Dan Marinescu si Ioana Lupea.

Elena Udrea, primul interviu dupa divort la Adevarul Live, de la ora 15.00

Deputatul PDL Elena Udrea vorbeste astazi, incepand cu ora 15. 00, la Adevarul live, despre viitoarele sale proiectele politice, despre situatia inca agitata din PDL si despre ultimele mutari spectaculoase de pe scena politica. Emisiunea va fi moderata de jurnalistii Dan Marinescu si Ioana Lupea.

Elena Udrea: Nu cred ca PSD este condus de Ponta, Banicioiu si Sova

Deputata PDL Elena Udrea crede ca presedintele PSD, Victor Ponta, nu are puteri depline in partid, social-democratii find condusi in continuare de greii partidului .

Elena Udrea, despre intalnirea Basescu - Antonescu: Presedintele ramane principalul opozant al Guvernului USL

Deputatul PDL Elena Udrea crede ca presedintele Traian Basescu nu va accepta propunerea de numire a lui Ovidiu Silaghi ca ministru la Transporturi si remarca faptul ca seful statului ramane principalul opozant al Guvernului USL.

Actrita Ana Ularu este invitata la Adevarul Live

Tanara actrita Ana Ularu vine marti, 23 iulie, de la ora 11. 00, in studioul Adevarul Live pentru a povesti despre noile proiecte profesionale in care este implicata atat in film, cat si in teatru.

Aducerea lui Omar Hayssam in tara, subiectul dezbaterii de la Adevarul LIVE, cu Grigore Cartianu si Liviu Iolu

Jurnalistul Grigore Cartianu vorbeste astazi la Adevarul Live, de la ora 11. 00, despre controversele starnite de aducerea lui Omar Hayssam in tara si semnele de intrebare care s-au ridicat de la fuga lui.

Atentatul teroristului Omar la coabitare, subiectul dezbaterii de la Adevarul LIVE, cu Grigore Cartianu si Liviu Iolu

Jurnalistul Grigore Cartianu vorbeste astazi la Adevarul Live, de la ora 11. 00, despre controversele starnite de aducerea lui Omar Hayssam in tara si semnele de intrebare care s-au ridicat de la fuga lui.

Adevarul LIVE Grigore Cartianu, despre atentatul la coabitare al teroristului Omar Hayssam

Jurnalistul Grigore Cartianu vorbeste astazi, la Adevarul Live, despre controversele starnite de aducerea lui Omar Hayssam in tara si semnele de intrebare care s-au ridicat de la fuga lui.

Elena Udrea: Miscarea Populara va deveni PARTID. ...

Elena Udrea a declarat, luni, ca Miscarea Populara va deveni partid. Deputatul PDL a declarat intr-un interviu ca, din cate stie ea, marti vor fi depuse actele pentru infiintarea PMP, iar Eugen Tomac este posibilul viitor presedinte al acestui partid, potrivit Mediafax. Intrebata de ce se intarzie inscrierea partidului Miscarea Populara, Elena Udrea a raspuns: Maine se duc, am inteles, cu inscrierea. In legatura cu preluarea mandatului de presedinte al partidului, Udrea a raspuns: Nu, dar .

Partidul Miscarea Populara se lanseaza marti. Elena Udrea: Eugen Tomac va fi presedinte interimar

Fundatia Miscarea Populara va lansa marti, la ora 13. 00, Partidul Miscarea Populara, se arata intr-un comunicat al fundatiei. Comunicatul a fost difuzat la putin timp dupa ce Elena Udrea anuntase, la Adevarul. ro, lansarea acestui partid si chiar si numele celui care il va conduce din postura de presedinte interimar - Eugen Tomac.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )