Libnet.ro
UNICEF

17:15

Elena Udrea RAMANE in arest la domiciliu

Antena3 Antena3,
Elena Udrea RAMANE in arest la domiciliu

Update 16. 32- Elena Udrea ramane in arest la domiciliu, au decis, joi, judecatorii inaltei Curti. Pe 21 aprilie, Elena Udrea a fost trimisa in judecata, in dosarul cunoscut sub numele de Gala Bute. Elena. continuă pe Antena3

Elena Udrea ramane in arest la domiciliu

Fostul ministru Elena Udrea ramane in arest la domiciliu, dupa ce instanta suprema i-a respins cererea de judecare sub control judiciar, in dosarul Gala Bute, in care este acuzata de abuz in serviciu si luare de mita.

UPDATE: Elena Udrea ramane in arest la domiciliu. Ce a declarat fosta ministra

UPDATE: Fosta ministra Elena Udrea a ajuns la sediul iCCJ. Deputata a declarat ca se bucura ca nu se afla in penitenciar de ziua ei. ICCJ decide daca Udrea ramane in arest la domiciliu, in dosarul Gala Bute.

Judecatorii iCCJ au decis: Elena Udrea ramane in arest la domiciliu (VIDEO)

Elena Udrea a mers joi la Curtea Suprema pentru a cere judecatorilor ridicarea masurii arestului la domiciliu aplicata in dosarul Gala Bute in care este acuzata. Udrea a solicitat inlaturarea oricarei masuri.

Elena Udrea ramane in arest la domiciliu

ACTUALIZARE 17:43 inalta Curte de Casatie si Justitie a decis azi ca fostul ministru Elena Udrea sa fie judecata in continuare in arest la domiciliu in dosarul Gala Bute, potrivit surselor din presa.

Dosarul Gala Bute. Elena Udrea ar putea afla joi daca ramane in arest la domiciliu

Deputatul Elena Udrea ar putea afla, joi, daca va fi cercetata in continuare in arest la domiciliu, in dosarul Gala Bute. Asta dupa ce magistratii Curtii Supreme vor lua in discutie contestatia procurorilor anticoruptie impotriva deciziei prin care i-a fost mentinuta masura.

Elena Udrea, aflata in arest la domiciliu in dosarul Gala Bute, a fost verficata in toiul noptii de politisti

Politistii au mers in control la elena Udrea acasa in mijlocul noptii. Fosta sefa a PNP, aflata in dosarul Gala Bute, nu are voie sa paraseasca domiciliul, scrie psnews. ro. Elena Udrea se va prezenta.

Elena Udrea, onomastica in arest! Cum isi va sarbatori azi numele!

Elena Udrea isi sarbatoreste azi ziua de nume in arest. De Sfantul Constantin si Elena, fostul ministru isi va petrece timpul acasa, in arest la domiciliu, unde va fi vizitata de prietenele apropiate.

Curtea de Apel Chisinau: Ilan Shor ramane in arest la domiciliu

Ilan Shor ramane in arest la domiciliu in dosarul privind acordarea creditelor neperformante de la Banca de Economii.

Elena Udrea afla, joi, daca scapa de arestul la domiciliu. Ce a declarat fosta ministra

UPDATE: Fosta ministra Elena Udrea a ajuns la sediul iCCJ. Deputata a declarat ca se bucura ca nu se afla in penitenciar de ziua ei. ICCJ decide daca Udrea ramane in arest la domiciliu, in dosarul Gala Bute.

Elena Udrea afla, joi, daca scapa de arestul la domiciliu

Inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) dezbate joi contestatia depusa de fostul ministru Elena Udrea fata de decizia instantei de a o mentine in arest la domiciliu in dosarul Gala Bute.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )