Libnet.ro
UNICEF

14:30

Un elev roman a castigat premiul I la International Science and Engineering Fair (ISEF)

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Un elev roman a castigat premiul I la International Science and Engineering Fair (ISEF)

Un elev in varsta de 18 ani din Ramnicu Valcea, a castigat, ieri, premiul I, in valoare de 75. 000 de dolari, la cel mai important concurs de cercetare pentru elevii de liceu International Science and Engineering Fair ISEF), organizat de compania Intel in Arizona, SUA, conform surselor de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Un elev din Ramnicu Valcea a castigat premiul cel mare de 75.000 dolari la International Science and Engineering Fair (ISEF), organizat de Intel in SUA

Ionut Budisteanu, un elev in varsta de 18 ani din Ramnicu Valcea, a castigat vineri seara premiul cel mare la un important concurs de cercetare pentru elevii de liceu - International Science and Engineering Fair ISEF), organizat de compania Intel in Arizona, SUA, in valoare de 75. 000 de dolari si denumit Gordon E. Moore, dupa fondatorul Intel, informeaza Agerpres. Inventia cu care a castigat este o masina care se conduce singura cu ajutorul unui radar 3D.

Elev roman, premiat cu 75.000 de dolari la International Science and Engineering Fair organizat de Intel in SUA

Elevul valcean Ionut Budisteanu a fost premiat, vineri seara, in Arizona, cu titlul Gordon E. Moore, numit dupa fondatorul Intel, in cadrul International Science and Engineering Fair. Este cea mai mare m.

Un roman a castigat marele premiu la concursul de cercetare Intel ISEF din SUA.

Ionut Budisteanu, in varsta de 19 ani, din Ramnicu Valcea, a castigat marele premiu, in valoare de 75. 000 de dolari, la concursul Intel International Science and Engineering Fair Intel ISEF), ce a avut loc la Phoenix, in SUA, potrivit unui comunicat al organizatorilor preluat de Mediafax. Budisteanu si-a adjudecat locul I in concurs pentru crearea unui model viabil de masina low-cost fara sofer. Elevul in clasa a XII-a a spus ca subiectul cercetarii sale este legat de o problema globala .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )