Libnet.ro
UNICEF

14:45

Un elev in varsta de 14 ani a ajuns la Spitalul de Pediatrie dupa ce a fost batut la scoala de un coleg

Adevărul Adevărul,
Un elev in varsta de 14 ani a ajuns la Spitalul de Pediatrie dupa ce a fost batut la scoala de un coleg

Un elev in varsta de 14 ani, ranit la mana, dupa o bataie in curtea scolii, a fost transportat de urgenta la Spitalul de Pediatrie de un echipaj ISU. Agresorul, care are 17 ani, a fost retinut si dus la Politie pentru audieri. continuă pe Adevărul

Un elev de 14 ani, batut cu bestialitate in scoala de un coleg. Victima a ajuns de urgenta la spital

Un elev de 14 ani a fost batut fara mila de un coleg de-al sau chiar in scoala la care invatau. Adolescentul a ajuns de urgenta la spital dupa ce a suferit un traumatism la mana. Incidentul s-a.

Bomba zilei! Mircea Badea pleaca de la Antena 3?! Declaratii SOCANTE: De 14 ani ... imi AJUNGE! SUFICIENT. Vom vedea ce va urma

Mircea Badea a facut un anunt soc, in cadrul emisiunii in gura presei, in editia de pe 15 februarie. Moderatorul emisiunii le-a multumit telespectatorilor care l-au urmarit timp de 14 ani si a.

VIDEO The King is back: Roger Federer, cel mai batran lider mondial - Revine pe 1 la 14 ani dupa prima incoronare

303 saptamani pe prima pozitie record absolut), inapoi in fotoliul de lider la 14 !) ani distanta dupa prima incoronare, redobandirea locului intai dupa o pauza de 5 ani, cel mai batran din istorie care se afla la conducerea ierarhiei ATP 36 de ani). Pe scurt: Roger Federer. Elvetianul l-a detronat pe rivalul si prietenul Rafael Nadal, ocupand de luni cea mai inalta treapta din clasamentul mondial.

Un copac in care a intrat un tractor s-a prabusit peste o adolescenta de 14 ani din Teleorman

O adolescenta de 14 ani din judetul Teleorman a fost ranita, sambata, dupa ce un copac in care intrase un tractor a cazut peste ea, ramanand blocata. Fata este constienta, dar acuza dureri ale membrelor si bazinului, fiind transportata la spital.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )