Libnet.ro
UNICEF

22:15

Elevii de clasa a VIII-a intra in vacanta. De luni, 11 iunie, incepe Evaluarea Nationala

Adevărul Adevărul,
Elevii de clasa a VIII-a intra in vacanta. De luni, 11 iunie, incepe Evaluarea Nationala

Cei peste 171. 000 de elevi de clasa a VIII-a incheie vineri cursurile, iar de luni vor sustine Evaluarea Nationala. Primele rezultate vor fi anuntate in 19 iunie, iar rezultatele finale ale examenului vor fi afisate in 23 iunie. continuă pe Adevărul

ncepe Evaluarea Nationala pentru elevii de clasa a VIII-a: luni, 11 iunie, proba scrisa la Limba si literatura romna

Cei peste 171. 000 de elevi de clasa a VIII-a incheie vineri cursurile, iar de luni vor sustine Evaluarea Nationala. Primele rezultate vor fi anuntate in 19 iunie, iar rezultatele finale ale examenului vor fi afisate in 23 iunie, scrie News. ro.

Cand termina cursurile elevii de clasa a VIII-a

Elevii de clasa a VIII-a vor finaliza cursurile vineri, urmand ca in urmatoarea saptamana sa sustina probele scrise din cadrul Evaluarii Nationale. Prima proba se va desfasura luni, 11 iunie, la Limba Romana.

EVALUAREA NATIONALA 2018. Ultimele informatii pentru elevii de clasa a VIII-a

Elevii claselor a VIII-a termina vineri cursurile. Luni, 11 iunie, are loc prima proba a Evaluarii Nationale, la Limba si literatura romana. Elevii din.

Bani din cer, spectacol de comedie, programat pe 11 iunie pe malul Borcei

Centrul Judetean de Cultura si Creatie si Teatrul de Comedie invita calarasenii la spectacolul Bani din cer de Ray Cooney, regia Horatiu Malaiele, programat pe 11 iunie, ora 19. 00, la sala Barbu Stirbei. Din distributia piesei face parte si indragitul actor Mihai Bendeac.

EVALUARE NATIONALA 2018. Elevii de clasa a VIII-a termina vineri cursurile. Luni - prima proba a Evaluarii Nationale

Cursurile elevilor de clasa a VIII-a se finalizeaza vineri, urmand ca luni - 11 iunie sa aiba loc proba scrisa la limba si literatura romana din cadrul Evaluarii.

Mai multe trenuri spre litoral de la 11 iunie. Legaturi directe de la Baia Mare, Cluj-Napoca, Timisoara si Resita

CFR Calatori prelungeste circulatia unor trenuri, in perioada 11-29 iunie 2018, pentru a face legatura directa intre litoral si Baia Mare, Cluj-Napoca, Timisoara si Resita.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2529 seconds )