Libnet.ro
UNICEF

23:45

Elevii din clasele a III-a vor invata dupa manuale vechi si in urmatorul an scolar

Adevărul Adevărul,
Elevii din clasele a III-a vor invata dupa manuale vechi si in urmatorul an scolar

Elevii din clasele a III-a vor continua sa invete dupa manualele vechi si in anul scolar care urmeaza, a anuntat ministrul Educatiei Sorin Cimpeanu. Amanarea introducerii manualelor digitale este cauzata de prelungirea termenelor licitatiei de achizitie, contestata dupa tiparul anilor trecuti. continuă pe Adevărul

Elevii din Nepal se intorc la studii, dupa cutremurele devastatoare

Numerosi copii nepalezi par sa nu vrea sa revina la scoala, dupa ce institutiile de invatamant si-au reluat duminica activitatea, intrerupta in urma cutremurelor care au devastat Nepalul, au anuntat autoritatile.

Un deputat PSD a initiat un proiect legislativ care prevede ca elevii de la sat care vor sa faca scola in oras sa primeasca gratuit camera la camin

Un parlamentar de Dolj a depus la Camera Deputatilor un proiect legislativ care prevede ca elevii de la sat care vor sa faca scoala la oras sa primeasca o camera gratuita la camin. insa, pentru a beneficia de.

In 2015, peste 25% din vanzarile FlorideLux.ro vor veni de pe smartphone-uri si tablete

Florarie online FloriDeLux. ro estimeaza ca, pana la finalul acestui an, peste 25% din venituri vor fi generate de pe smartphone-uri si tablete, atat din comenzile plasate pe versiunea mobila a platformei FlorideLux. ro, cat si de pe aplicatia de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )