Libnet.ro
UNICEF

14:00

Elevii ar putea avea zile libere dupa alegeri. Ce a discutat presedintele cu ministrii Educatiei si Sanatatii

Hotnews Hotnews,
 Elevii ar putea avea zile libere dupa alegeri. Ce a discutat presedintele cu ministrii Educatiei si Sanatatii

Elevii ar putea avea zile libere dupa alegerile din 27 septembrie pentru ca scolile sa fie dezinfectate ca urmare a procesului de vot. intrebat despre aceasta necesitate, presedintele Klaus Iohannis a sustinut ca trebuie gasite solutiile cele mai bune pentru o dezinfectie profunda, precizand ca a discutat acest lucru cu reprezentantii guvernului. continuă pe Hotnews

Elevii ar putea avea zile libere dupa alegeri: Ce spune Iohannis

Elevii ar putea avea zile libere dupa alegerile din 27 septembrie pentru ca scolile sa fie dezinfectate dupa procesul de vot. intrebat pe aceasta tema, presedintele Klaus Iohannis s-a pronuntat pentru gasirea celor mai bune solutii pentru o dezinfectie profunda si a precizat ca a discutat acest lucru cu reprezentantii guvernului.

Cea mai proasta veste la inceput de saptamana. Dupa alegeri ramanem fara curent electric, pe langa apa calda

O noua veste rea vine de la specialisti. Dupa alegeri este posibil sa ramanem fara curent electric, pe langa apa calda. Care este motivul?! Dupa alegerile locale, ramanem fara apa calda si caldura?! Cel care va castiga alegerile pentru postul de Primar General al Capitalei va avea de rezolvat o problema extrem de importanta pentru .

Ministerul Educatiei nu stie daca elevii vor avea tabletele promise, in 10 septembrie

Monica Anisie, ministrul Educatiei, a declarat ieri ca nu stie daca in 10 septembrie cele 250. 000 de tablete necesare invatamantului online, pentru care Guvernul a dispus achizitionarea si a alocat 150 milioane lei, vor ajunge la elevii care au nevoie de acestea.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2421 seconds )