Libnet.ro
UNICEF

17:45

Elon Musk, CEO-ul SpaceX si Tesla, a fost dat in judecata pentru defaimare

Antena3 Antena3,
Elon Musk, CEO-ul SpaceX si Tesla, a fost dat in judecata pentru defaimare

Elon Musk, CEO-ul companiilor SpaceX si Tesla, a fost dat in judecata pentru defaimare dupa ce a spus ca un speolog britanic, care a participat la operatiunea de salvare a tinerilor thailandezi ramasi captivi i. continuă pe Antena3

Elon Musk a fost dat n judecata pentru calomnie de unul dintre salvatorii din pestera din Thailanda

Scafandrul britanic, care a ajutat la salvarea a 12 sportivi si a antrenorului lor blocati anul acesta intr-o pestera din Thailanda, l-a dat in judecata pe miliardarul american Elon Musk pentru defaimare, dupa ce acesta l-a acuzat pe scafandru ca este un abuzator de copii, transmite postul BBC.

Elon Musk: Tesla, in iadul logistic al livrarilor

Problemele companiei Tesla nu au la baza intarzierile din cadrul procesului de productie, ci dificultatile logistice pe care le presupun livrarile, a scris duminica, pe Twitter, Elon Musk, directorul general al producatorului de autoturisme electrice, informeaza Reuters.

Elon Musk e hotarat ca oamenii sa viziteze din nou Luna

Elon Musk are planuri mari cu SpaceX, iar compania pare sa mearga din ce in ce mai bine, mai ales datorita unui nou contract. Compania lui Elon Musk tocmai a semnat cu primul client care va.

Contabilul unei primarii din Arad a fost dat disparut. Unii colegi spun ca ar fi plecat brusc inainte de venirea unui control al Curtii de Conturi

Contabilul Primariei Sistarovat, din Arad, a fost dat disparut de familie, iar Politia a publicat un anunt, marti, cu fotografia sa. Colegi de-ai sai spun ca acesta a plecat brusc de la birou, cu doar o jumatate de ora inainte de a sosi o echipa de control a Curtii de Conturi, in urma cu o saptamana. Barbatul isi lasase pe birou telefonul si cheile, iar dulapurile cu documente si usa biroului au ramas descuiate.

Contabilul unei primarii din Arad a fost dat disparut. Unii colegi spun ca a plecat brusc inainte de un control al Curtii de Conturi

Contabilul Primariei Sistarovat, din Arad, a fost dat disparut de familie, iar Politia a publicat un anunt, marti, cu fotografia sa. Colegi de-ai sai spun ca acesta a plecat brusc de la birou, cu doar o jumatate de ora inainte de a sosi o echipa de control a Curtii de Conturi, in urma cu o saptamana.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )