Libnet.ro
UNICEF

16:15

Elvetia a inregistrat cel mai mare declin al preturilor de consum in 56 de ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Elvetia a inregistrat cel mai mare declin al preturilor de consum in 56 de ani

Preturile de consum din Elvetia au inregistrat in august cea mai mare scadere din ultimii 56 de ani, de 1,4% comparativ cu intervalul similar al anului trecut, evolutie care reflecta presiunile exercitate de cotatia ridicata a francului si preturile reduse ale petrolului, relateaza Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Basescu: Suntem in cel mai mare pericol de la Al Doilea Razboi Mondial

Fostul presedinte Traian Basescu a afirmat, vineri, ca Romania nu ar trebui sa accepte refugiati din Africa sau Orientul Mijlociu, deoarece tara noastra nu are capacitatea de a-i integra, un exemplu in acest sens fiind comunitatea roma. Fostul sef de stat a mentionat ca Romania se afla in cel mai mare pericol de cel de-Al Doilea Razboi Mondial, din cauza crizei imigrantilor.

Starbucks imbogateste cel mai mare exportator de cafea din Africa

Starbucks Corporation cumpara cafea boabe de origine unica din Uganda, fapt ce stimuleaza cresterile pentru cel mai mare exportator din Africa, a declarat un oficial al industriei tarii.

Lenovo Phab Plus ar putea fi cel mai mare smartphone

Sansele sa aveti nevoie de un smartphone cu o diagonala atat de mare sunt infime, dar cei de la Lenovo au lansat totusi noul Lenovo Phab Plus. Trendul phableturilor nu pare sa inceteze prea curand, iar adoptia acestor dispozitive supradimensionate este atat de mare incat nici macar nu se mai face diferenta dintre smartphone-uri obisnuite [] Lenovo Phab Plus ar putea fi cel mai mare smartphone Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

China se pregateste sa formeze cel mai mare producator mondial de aluminiu

Autoritatile de la Beijing pregatesc o restructurare a companiilor de stat, care ar urma sa dea nastere celui mai mare producator mondial de aluminiu si infiintarea unui al treilea producator chinez de energie nucleara care sa concureze cu actualul duopol de stat, au declarat pentru Financial Times surse din interiorul industriei chineze, citate de Agerpres.

Cel mai mare spital de urgenta din Ardeal, in pericol de a nu mai fi acreditat. Conditiile in care sunt tratati pacientii sunt dezastruoase

In ciuda faptului ca in ultimul deceniu s-au investit 20 de milioane de euro in reabilitarea Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Cluj, conditiile in care se desfasoara activitatea sunt dezastruoase. Managerul spitalului sustine ca exista pericolul ca institutia sa nu mai fie acreditata in 2016, iar activitatea sa fie oprita.

Se deschide balciul. Opt zile de distractie la cel mai mare targ de toamna din Baragan

Cel mai mare targ al toameni din Baragan se deschide marti, 1 septembrie. Eveniment cu traditie in orasul de pe malul Borcei, Targul de Toamna sau balciul, asa cum i se spune popular, are loc la Calarasi de mai bine de 300 de ani. Mesteri populari si producatori locali se reunesc pentru o marca inceputul calendaristic al toamnei, in cartierul Caramidari, la Obor.

Traian Basescu: Nu putem accepta refugiati din lipsa de capacitate de a-i integra. Suntem in cel mai mare pericol de la al doilea razboi mondial (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a afirmat vineri seara, in cadrul emisiunii Special B1, moderata de Mihai Duta, ca Romania nu ar trebui sa accepte refugiati din Africa sau Orientul Mijlociu,.

Cum a devenit Avram Iancu cel mai mare EROU al romanilor din Transilvania

Acum 167 de ani, la data de 2 septembrie 1848, motii il alegeau pe Avram Iancu drept conducator al trupelor de la Blaj.

ENI a descoperit cel mai mare zacamant de gaze din Marea Mediterana

Grupul italian ENI a descoperit un zacamant gigant de gaze naturale in zona egipteana a Marii Mediterana, informeaza Bloomberg.

Rezultate Bacalaureat 2015 de toamna Alba: cel mai mare procent de promovabilitate din tara, 35,81%

Judetul Alba este pe primul loc dupa publicarea rezultatelor la sesiunea a doua a examenului de bacalaureat 2015, cu cea mai mare rata de promovare, pe tara: 35,81%. Comparativ, media promovabilitatii pe tara este de 24,1%.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )