Libnet.ro
UNICEF

19:00

eMAG are preturi bune de Black Friday la electrocasnice mici

Playtech Playtech,
eMAG are preturi bune de Black Friday la electrocasnice mici

Black Friday 2017 si-a facut prezenta in online la prima ora a diminetii, iar la cel mai mare retailer din Romania se vede cel mai bine acest lucru. De Black Friday, eMAG ti-a dat ocazia sa-ti faci singur unul sau mai multe cadouri, de care sa te bucuri tot anul si dupa aceea. De la []. continuă pe Playtech

Black Friday 2017 eMAG. Cele mai bune oferte la electrocasnice

Cel mai mare magazin online din Romania anunta reduceri importante la mai multe categorii de electrocasnice, cu ocazia Black Friday 2017. Iata cateva dintre cele mai atractive oferte inainte de Black Friday 2017 eMAG.

Black Friday 2017 la eMAG: electrocasnice mari si mici de neratat

Black Friday bate la usa, iar eMAGare destule produse din care sa alegi, Ca sa nu treaca reducerile pe langa tine in cele cateva ore, ti-am facut o lista cu cele mai bune electrocasnice pe care sa le ai in vedere. Black Friday 2017 se vede cel mai bine la eMag si nu ne miram [].

Unde va incepe eMAG prima data campania Black Friday

EMAG porneste Black Friday dimineata si a spus ca are campania gandita pentru o singura zi. Livrarile incep din aceeasi zi, dar inainte sa astepti produsele trebuie sa le comanzi. eMAG a vorbit inainte de Black Friday despre aplicatia sa. Este cea pe care s-a concentrat mai mult in ultimii doi ani si a dus-o [].

Black Friday la eMAG iti aduce si routere la pret mic

Black Friday a inceput oficial si la eMAG si printre toate produsele deja recomandate e loc si de niste routere. Ca doar nu vei sta cu noul telefon pe 4G. Din catalogul eMAG am ales unele dintre cele mai bune modele si la preturi avantajoase. Black Friday e in derulare, asa ca ar trebui sa [].

eMAG Black Friday vine cu boxe si casti pentru audiofilul din tine

EMAG mai are cu ocazia Black Friday de dat din stocul de doua milioane de produse destinat sarbatoarei cumparaturilor, in special online, de Black Friday. De la aparate de climatizare si anvelope de masini si pana la cele mai mici casti, eMAG si-a propus sa vanda de Black Friday aproape orice. Am facut pentru tine [].

Black Friday 2017 frigidere. Cele mai bune afaceri de Vinerea Neagra

Black Friday 2017 frigidere. Daca sunteti in cautarea unui aparat frigorific, de Black Friday, la eMAG, gasiti modele pentru toate buzunarele. La eMAG, campania de reduceri Black Friday 2017 incepe.

Black Friday 2017 frigidere. Preturile au inghetat la eMAG!

Black Friday 2017 frigidere. Daca sunteti in cautarea unui aparat frigorific, de Black Friday, la eMAG, gasiti modele pentru toate buzunarele. La eMAG, campania de reduceri Black Friday 2017 incepe.

eMAG a adus de Black Friday si oferte la aparate de incalzire

EMAG a dat startul la Black Friday de la prima ora a diminetii, dar mai ai timp sa-ti cumperi cate ceva, asta daca te grabesti. Catalogul eMAG s-a lasat asteptat si anul acesta, insa are si motive. Doua milioane de produse sunt bagate sub eticheta Black Friday, ceea ce inseamna ca si preturile sunt pe [].

Black Friday 2017 parfumuri. Cele mai imbietoare oferte de Vinerea Neagra

Black Friday 2017 parfumuri. Daca sunteti in cautarea unui aparat frigorific, de Black Friday, la eMAG, gasiti modele pentru toate buzunarele. La eMAG, campania de reduceri Black Friday 2017 incepe.

Cifrele ametitoare ale eMAG de Black Friday

EMAG a inceput Black Friday pe 17 noiembrie cu aproape 10 minute inainte de ora 7 dimineata. in mai putin de o ora, cifrele acestui eveniment ti s-ar putea parea incredibile pentru Romania. eMAG a promis de Black Friday reduceri de 45 de milioane de euro si se asteapta la vanzari de circa 350 de [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1973 seconds )