Libnet.ro
UNICEF

01:06

Embargoul Rusiei asupra importurilor de fructe din Republica Moldova. Premierul Leanca le-ar putea cere bancilor sa-si revizuiasca politicile de creditare a agricultorilor. Chisinaul vrea noi sanctiuni pentru Rusia

Hotnews Hotnews,
 Embargoul Rusiei asupra importurilor de fructe din Republica Moldova. Premierul Leanca le-ar putea cere bancilor sa-si revizuiasca politicile de creditare a agricultorilor. Chisinaul vrea noi sanctiuni pentru Rusia

Premierul moldovean, Iurie Leanca se intalneste joi cu reprezentantii bancilor comerciale pentru reesalonarea datoriilor producatorilor autohtoni din agricultura, dupa ce, la sfarsitul saptamanii trecute, Rusia a interzis importurile de fructe din Republica Moldova, spunand ca a descoperit prezenta unei insecte periculoase si daunatoare. continuă pe Hotnews

Exporturile de conserve de fructe si legume din Republica Moldova, interzise in Rusia

La sfarsitul saptamanii trecute, Rusia a interzis importurile de fructe din Republica Moldova, dupa ce a descoperit prezenta unei insecte periculoase si daunatoare. De asemenea, Moscova a limitat anterior importurile de carne si a amenintat cu impunerea taxelor vamale pentru produsele moldovenesti.

Rusia a interzis importurile de conserve de fructe si legume din Republica Moldova

Rusia a interzis, incepand de luni, importurile de conserve de fructe si legume din Republica Moldova, dupa ce a decis sa impuna un embargo asupra fructelor moldovenesti, din cauza unei insecte periculoase,.

Rusia interzice si importurile de fructe si legume din Republica Moldova

Rusia a interzis importurile de conserve de fructe si legume din Republica Moldova, dupa ce a decis sa impuna un embargo asupra fructelor moldovenesti, din cauza unei insecte periculoase, relateaza Jurnal de Chisinau, in pagina electronica,.

Romania si alte state UE cauta solutii de depozitare a fructelor produse de fermierii din Republica Moldova

Romania si alte state UE cauta solutii de depozitare a unei cantitati de circa 70. 000 tone de fructe produse de fermierii din Republica Moldova, pana cand acestea pot fi vandute pe piata europeana fara.

Rusia a suspendat importurile de conserve de legume din Republica Moldova

Serviciul federal de supraveghere veterinara si fitosanitara din Federatia Rusa Rosselhoznadzor) a anuntat astazi ca a suspendat importurile de conserve de legume din Republica Moldova, transmite RIA Novosti.

UE va permite de la 1 august importul de fructe si legume din Republica Moldova

Importul de fructe si legume moldovenesti in Uniunea Europeana va fi perimis de la 1 august, cu doua luni mai devreme decat se preconiza initial, sustine expremierul Vlad Filat.

UE va permite de la 1 august importul de fructe si legume din Republica Moldova in regim de liber schimb

Importul de fructe si legume moldovenesti in Uniunea Europeana va fi perimis de la 1 august, cu doua luni mai devreme decat se preconiza initial, sustine expremierul Vlad Filat.

Sedinta comuna a CJ Dambovita si Consiliul Raional Stefan Voda din Republica Moldova

Presedintele Consiliului Judetean Dambovita, Adrian Tutuianu, a anuntat, marti, ca intentioneaza ca, in toamna, sa fie organizata o sedinta comuna a forului judetean cu a celui raional Stefan Voda din Republica Moldova.

Afaceristul Valerii Moraru, din Republica Moldova, este noul patron al Rapidului

Omul de afaceri moldovean Valerii Moraru a semnat joi un contract prin care devine noul patron al clubului de fotbal Rapid Bucuresti, anunta Gazeta Sporturilor. Moraru este, alaturi de sotia sa, actionarul majoritar al companiilor Azuga Waters si Perla Covasnei fosta fabrica de bere Azuga).

R. Moldova vrea ca OMC sa sanctioneze Rusia pentru embargoul asupra importurilor de fructe

Republica Moldova va solicita Organizatiei Mondiale a Comertului OMC) sa sanctioneze Rusia dupa interzicerea importurilor de fructe si leguma pe piata rusa , a declarat directorul Agentiei Nationale pentru Securitatea Alimentelor, Ion Sula,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )