Libnet.ro
UNICEF

12:15

Emotii pentru presedintele Klaus Iohannis. Procesul de incompatibilitate se incheie astazi

Antena3 Antena3,
Emotii pentru presedintele Klaus Iohannis. Procesul de incompatibilitate se incheie astazi

Procesul de incompatibilitate al presedintelui Kalus Iohannis se incheie astazi. Instanta Suprema se pronunta in dosarul in care seful statului este acuzat de ANI de incompatibiliate. Klaus Iohannis a contestat. continuă pe Antena3

Subiectiv. Presedintele Klaus Iohannis vrea un alt guvern

Intr-un interviu acordat pentru cotidianul New York Times, presedintele Klaus Iohannis a explicat ca este nevoie de un guvern nou. Am explicat ca in economia romaneasca e nevoie de reguli mai putine si mai.

Presedintele Klaus Iohannis spera ca Republica Moldova va avea in curand un guvern cu o agenda pro-europeana ferma

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis i-a transmis omologului sau de la Chisinau Nicolae Timofti ca spera ca Parlamentul de la Chisinau va vota in cel mai scurt timp un guvern reprezentativ cu o agenda europeana ferma, conform unui comunicat al presedintiei Republicii Moldova.

Presedintele Klaus Iohannis saluta decizia instantei supreme privind procesul de incompatibilitate

Presedintele Klaus Iohannis a salutat decizia instantei supreme in procesul de incompatibilitate, seful statului castigand definitiv procesul cu ANI. Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale,.

Presedintele Klaus Iohannis va face o vizita oficiala in Republica Moldova dupa instalarea noului Guvern la Chisinau

Presedintele Klaus Iohannis a explicat de ce a ales sa nu mearga in vizita oficiala in acest moment in Republica Moldova, decizia fiind luata de comun acord cu omologul sau moldovean, Nicolae Timofti. Potricvit.

iCCJ: Klaus Iohannis nu a fost in incompatibilitate. Presedintele a castigat definitiv procesul cu ANI

Klaus Iohannis a scapat definitiv de acuzatia de incompatibilitate. inalta Curte de Casatie si Justitie a dat, miercuri, sentinta definitiva in dosarul sau de incompatibilitate. in 24 aprilie 2013, Agentia Na.

Klaus Iohannis castiga procesul cu ANI. Verdict final: Presedintele NU s-a aflat in incompatibilitate

Magistratii au respins recursul ANI, in dosarul in care seful statului este acuzat de ANI de incompatibiliate. Presedintele Klaus Iohannis nu s-a aflat in incompatibilitate, a decis ICCJ. Decizia este.

Klaus Iohannis si-ar putea afla miercuri decizia din dosarul incompatibilitate

Magistratii Curtii Supreme sunt asteptati miercuri sa pronunte o deciziei definitiva in dosarul in care presedintele Klaus Iohannis este acuzat de incompatibilitate. Seful statului a avut castig de cauza la Curtea de Apel Alba Iulia, judecatorii anuland raportul inspectorilor de integritate.

Reactia presedintelui Klaus Iohannis dupa castigarea procesului cu ANI

Presedintele Klaus Iohannis saluta decizia inaltei Curti de Casatie si Justitie dupa castigarea procesului cu Agentia Nationala pentru Integritate ANI) mentionand ca a fost convins inca de la inceput ca nu s-a aflat intr-o situatie de incompatibilitate, potrivit Administratiei Prezidentiale.

Reactia lui Klaus Iohannis dupa castigarea procesului cu ANI: Recomand tuturor politicienilor sa raspunda cu promptitudine oricaror solicitari din partea Justitiei

Presedintele Klaus Iohannis saluta decizia instantei supreme in cazul procesului sau cu Agentia Nationala de Integritate, precizand ca a fost convins, inca de la inceput, ca nu s-a aflat intr-o situatie de incompatibilitate si, de aceea, nu a recurs la niciun fel de exceptie care ar fi fost de natura sa amane aceasta pronuntare. Seful statului recomanda, totodata, tuturor politicienilor sa raspunda cu promptitudine oricaror solicitari din partea Justitiei.

iCCJ: Klaus Iohannis nu a fost incompatibil

ACTUALIZARE 15:45 Presedintele Klaus Iohannis nu s-a aflat in incompatibilitate, a decis astazi inalta Curte de Casatie si Justitie, decizia instantei fiind definitiva.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )