Libnet.ro
UNICEF

15:00

Enel plateste statului 400 de milioane de euro, pentru 13,6% din actiunile E-distributie Muntenia si Enel Energie Muntenia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Enel plateste statului 400 de milioane de euro, pentru 13,6% din actiunile E-distributie Muntenia si Enel Energie Muntenia

Grupul energetic Enel a anuntat, ieri, ca filiala sa Enel Investment Holding BV EIH) a finalizat tranzactia pentru preluarea a 13,6% din actiunile E-Distributie Muntenia EDM) si Enel Energie Muntenia EEM), de la SAPE SA, compania de stat care administreaza detinerile publice in mai multe companii, pentru o suma totala de circa 400 milioane euro, stabilita in urma unui arbitraj international. continuă pe Ziarul Bursa

Enel a preluat 13,6% din subsidiarele E-Distributie Muntenia si Enel Energie Muntenia pentru 400 milioane euro

Grupul Enel a cumparat un pachet de inca 13,6% din actiunile subsidiarelor sale romanesti E-Distributie Muntenia si Enel Energie Muntenia pentru suma de circa 400 de milioane de euro.

ENEL a achizitionat 13,6% de la companiile de distributie si furnizare energie pentru 400 de milioane de euro

ENEL a achizitionat inca 13,6% din subsidiarele sale romanesti E-Distributie Muntentia si Enel Energie Muntenia, tranzactia fiind finalizata luni pentru suma de 400 de milioane de euro, se arata intr-un comunicat de presa. Reamintim ca in luna februarie, Curtea de Arbitraj de la Paris a hotarat, dupa un proces care a durat doi ani si jumatate, ca societatea ENEL trebuie sa plateasca statului roman 401 milioane de euro pentru aceste actiuni.

Enel a platit statului roman 401 milioane euro si a preluat 13,6% din E-Distributie Muntenia si Enel Energie Muntenia

Grupul Italian Enel a anuntat luni ca finalizat achizitia unui pachet de 13,6% din actiunile E-Distributie Muntenia EDM) si Enel Energie Muntenia EEM) de la SAPE, compania de stat care administreaza detinerile publice in mai multe companii, pentru care a platit catre statul roman 401 de milioane de euro.

Un corp al palatului in care a stat Mihai Viteazul la Alba Iulia, transformatcu fonduri europene de 5 milioane euro in centru expozitional

Palatul unde a stat Mihai Viteazul la Alba Iulia in perioada in care a realizat prima unire a celor trei tari romane va fi restaurat, partial, printr-un proiect in valoare de 5 milioane de euro finantat in cea mai mare parte de Uniunea Europeana. Proiectul initiat de Primaria Alba Iulia a trecut de verificarea tehnica pentru aprobarea finantarii.

Consiliul Judetean Brasov a alocat 10 milioane de euro pentru continuarea lucrarilor la Aeroport

Autoritatile judetene au demarat si licitatia pentru desemnarea unei firme care sa continue lucrarile. Pentru finalizarea Aeroportului este nevoie de 57 de milioane de euro.

Regina Maria investeste 3,5 milioane euro in echipamente medicale de laborator

Reteaua de sanatate Regina Maria a inaugurat un nou laborator, dotat cu sisteme medicale in valoare de 3,5 milioane euro. Totodata, laboratorul este primul centru de referinta Roche Diagnostic pentru biochimie si imunologie. Strategia retelei este ca.

Rulaj de doar 5,2 milioane euro, chiar daca indicii au crescut

Indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de vineri in apreciere, in contextul in care a fost inregistrat un volum de tranzactionare de 23,62 milioane de lei 5,23 milioane euro), mai mic decat joi 6,7 milioane de euro).

Toshiba afiseaza pierderi de 4,5 miliarde euro pentru noua luni si spune ca existenta companiei este in pericol

Conglomeratul japonez Toshiba a publicat cu mare intarziere rezultatele financiare si a anuntat ca a avut pierderi record de 4,5 miliarde euro pentru perioada aprilie-decembrie. Problemele au pornit de la unitatea de energie nucleara Westinhouse care a intrat in faliment, iar Toshiba spune ca problemele financiare au puterea de a pune in pericol existenta concernului.

MADR plateste 2,58 milioane de lei unei firme de consultanta

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale a atribuit firmei ACZ Consulting SRL un contract in valoare de 2,58 milioane de lei pentru realizarea unor studii de evaluare ale Programului National de Dezvoltare Rurala pe parcursul a patru ani, in perioada 2017-2020, potrivit unui anunt de atribuire al MADR, postat in Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP).

IMMOFINANZ a avut pierderi de 182 milioane euro in ultimele opt luni din 2016

Dezvoltatorul imobiliar austriac IMMOFINANZ a inregistrat, in perioada mai-decembrie 2016, o pierdere de 182 milioane de euro, fata de un rezultat negativ de 150,5 milioane de euro in intervalul similar din 2015, in principal din cauza problemelor din Rusia si a reducerii evaluarilor din piata, conform unui comunicat al companiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )