Libnet.ro
UNICEF

12:30

Enrique Iglesias si Anna Kournikova. Totul despre cea mai discreta idila din showbiz

Antena3 Antena3,
Enrique Iglesias si Anna Kournikova. Totul despre cea mai discreta idila din showbiz

Daca n-am avea dovezi ca exista cu adevarat gemenii lor, idila cantaretului cu fosta tenismena ni s-ar parea un fake news. Dar nu doar discretia lor bate la ochi, ci si minciunile lor, glumele. continuă pe Antena3

Enrique Iglesias Anna Kournikova. Totul despre cea mai discreta idila din showbiz

Daca n-am avea dovezi ca exista cu adevarat gemenii lor, idila cantaretului cu fosta tenismena ni s-ar parea un fake news. Dar nu doar discretia lor bate la ochi, ci si minciunile lor, glumele nesarate si contradictiile naucitoare.

LOVITURA in lumea mondena! FUEGO a dezvaluit cine este cea mai importanta femeie din viata sa! IRINA LOGHIN nu a stiut niciodata asta (FOTO)

Celebrul cantaret Paul Surugiu, cunoscut publicului larg drept Fuego, s-a fotografiat la malul marii impreuna cu mama sa. Artistul a scris un mesaj emotionant pe pagina personala de Facebook despre cea mai.

Cea mai influenta rochie de mireasa a anului!

Chiara Ferragni, cea mai de succes bloggerita de fashion din lume, a purtat la nunta sa o rochie de mireasa care a devenit cea mai influenta piesa vestimentara de acest tip a anului, mai influenta chiar decat rochia de mireasa a lui Meghan Markle.

Meghan Markle, desemnata cea mai bine imbracata femeie a anului

Meghan Markle, devenita in luna mai ducesa de Sussex, a fost proclamata de revista People cea mai bine imbracata femeie a anului. in 2018nu se poate vorbi de stil fara sa o.

Care este cea mai bine vanduta masina sedan din SUA

In ciuda pierderilor financiare ale companiei Tesla, Tesla Model 3 ramane cea mai bine vanduta masina sedan din SUA la momentul actual. Cele mai recente estimari releva faptul ca Tesla a reusit sa vanda 13. 500 de astfel de autovehicule, adica echivalentul vanzarilor urmatorilor trei comeptitori adunate.

Cea mai inalta sosea din tara, acoperita cu un strat de grindina

Cea mai inalta sosea din tara, Transalpina, a fost acoperita de un strat de grindina, in aceasta dimineata, iar turistii care au fost surprinsi de acest fenomen nu au putut sa-si continue calatoria.

Cea mai mare companie aeriana romaneasca are o noua conducere

Blue Air, cea mai mare companie aeriana romaneasca dupa numarul de pasageri transportati, anunta retragerea din functie a directorului general Gheorghe Racaru si nominalizarea lui Marius Puiu in functia de director general al companiei.

Cea mai mare companie aeriana romaneasca are o noua conducere. Gheorghe Racaru se retrage dupa 14 ani

Blue Air, cea mai mare companie aeriana romaneasca dupa numarul de pasageri transportati, anunta retragerea din functie a directorului general Gheorghe Racaru si nominalizarea lui Marius Puiu in functia de director general al companiei.

FOTO Copilul bolnav din Dolj care s-a trezit la poarta cu 12 masini Ford Mustang. A fost cea mai mare surpriza din viata lui

24 de tineri romani, membri ai Asociatiei Mustang Romania, i-au facut un cadou induiosator unui copil bolnav din judetul Dolj. imbarcati in 12 de masini Ford Mustang ticsite cu cadouri, tinerii au mers in localitatea Secu sa-l cunoasca pe pustiul de 10 ani despre care au aflat de la televizor.

Eurobarometru: Romania nu mai este cea mai corupta tara din Europa

Romania nu mai este cea mai corupta tara din Europa, potrivit ultimului Eurobarometru, atrage atentia politologul Alina Mungiu Pippidi, care subliniaza ca romanii ar trebui sa nu se mai exprime asa de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )