Libnet.ro
UNICEF

17:30

Episcopii catolici din Romania cer implicarea Executivului in dezmembrarea Cathedral Plaza

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Episcopii catolici din Romania cer implicarea Executivului in dezmembrarea Cathedral Plaza

Episcopii romano-catolici si greco-catolici cer Guvernului Romaniei sa se implice in mod categoric pentru exproprierea terenului pentru utilitate publica si in refacerea cadrului construit preexistent constructiei ilegale, se arata intr-o Declaratie Publica a clericilor intruniti in sesiunea de primavara a Conferintei Episcopilor din Romania. continuă pe Ziarul Bursa

Episcopii catolici din Romania cer implicarea Executivului in dezmembrarea Cathedral Plaza

Episcopii catolici din Romania cer implicarea Executivului in dezmembrarea cladirii Cathedral Plaza, in conditiile in care hotararile judecatresti au obligat Guvernul la exproprierea imobilului pentru cauza de utilitate publica si Primaria Capitalei la dezmembrarea acestuia.

Noi probleme cu Cathedral Plaza

Episcopii catolici din Romania cer implicarea Executivului in dezmembrarea cladirii Cathedral Plaza, in conditiile in care hotararile judecatresti au obligat Guvernul la exproprierea imobilului pentru cauza de utilitate publica si Primaria Capitalei la dezmembrarea cladirii, relateaza Mediafax.

Armenii din Romania, prezentati in fotografii la Muzeul Taranului Roman

Muzeul National al Taranului Roman va invita azi, la ora 18. 00, la Clubul Taranului, unde va avea loc lansarea albumului de fotografii Armenii din Romania. Povestea oamenilor de langa noi, realizat de fotojurnalistul Andreea Tanase.

Ancheta la cel mai mare procesator de lemn din Romania

Ancheta la cel mai mare procesator de lemn din Romania. Ministerul Mediului verifica acuzatiile privind taierile ilegale de lemn. Surse din minister afirma ca in acest moment mai multi inspectori din cadul.

Lider liberal, dezvaluie marea inselatorie a hipermarketurilor din Romania: Au inghetat preturile, dar isi iau profitul de la amarati prin discounturi

Vicepresedintele PNL, Costel Caras, a declarat ca supermarketurile din Romania au profit 100% dupa ce isi platesc furnizorii. in urma calculelor sale, supermarleturile castiga 1,22 la un litru de lapte,.

Fostii detinuti politici anticomunisti, in vizorul Institutului National pentru Studierea Holocaustului din Romania

Institutul National pentru Studierea Holocaustului din Romania Elie Wiesel si-a exprimat ingrijorarea in cazul fostilor detinuti politici anticomunisti si a dezaporbat organizarea unui eveniment dedicat.

Sediile din Romania ale austriecilor de la Holzindustrie Schweighofer, verificate de Ministerul Mediului: Exista suspiciuni legate de acceptarea lemnului din taierile ilegale

Echipe ale Ministerului Mediului, Apelor si Padurilor /MMAP/ deruleaza o actiune de control la compania Holzindustrie Schweighofer, mai precis la sediile din Romania, respectiv in Sebes si Radauti, au.

Sediile din Romania ale firmei austriece, Holzindustrie Schweighofer, controlate de echipe ale Ministerului Mediului

Ministerului Mediului, Apelor si Padurilor /MMAP/ au derulat o actiune de control la compania Holzindustrie Schweighofer, mai precis la sediile din Romania, respectiv in Sebes si Radauti, au declarat, joi, surse ministeriale, potrivit Agerpres.

Regizorul Nae Caranfil, castigatorul Marelui Premiu si al Trofeului Uniunii Cineastilor din Romania

Regizorul Nae Caranfil, cu filmul Closer to the Moon, este castigatorul Marelui Premiu si al Trofeului Uniunii Cineastilor din Romania, acordat pentru productiile cinematografice ale anului.

O banca din Romania a dat in judecata toate femeile care au facut parte din viata lui Dinu Patriciu, pentru recuperarea creditelor afaceristului

O banca din Romania a dat in judecata toate femeile care au facut parte din viata omului de afaceri Dinu Patriciu, in incercarea de a recupera mai multe credite care i-au fost date lui Dinu Patriciu. Pe 21 mai,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2819 seconds )