Libnet.ro
UNICEF

01:05

El este barbatul care spune ca a fost amantul Jadei Pinkett Smith, cu acordul lui Will Smith, sotul ei!

Adevărul Adevărul,
El este barbatul care spune ca a fost amantul Jadei Pinkett Smith, cu acordul lui Will Smith, sotul ei!

Il cheama August Alsina, are 27 de ani iar declaratiile lui ii socheaza pe fanii longevivului cuplu Jada Pinkett - Will Smith Will si Jada sunt casatoriti de 23 de ani si, ce-i drept, de mai multi ani se tot vorbeste cum ca au acceptat chiar sa aiba un mariaj deschis, pentru a elimina plictiseala din dormitor. continuă pe Adevărul

Secretul familiei regale britanice. El este printul care a fost tinut departe de ochii publicului din cauza bolii de care suferea (FOTO)

In fiecare familie exista secrete, iar familia regala britanica nu face exceptie de la aceasta regula. Un print a fost tinut departe de ochii curiosi ai publicului din cauza ca suferea de o boala.

Copii cu COVID, la o gradinita privata. Cine este politicianul care o detine. Primaria a inchis gradinita

Au aparut cazuri de COVID-19 la gradinite. S-a intamplat la o unitate privata din Iasi, redeschisa de curand, dupa starea de urgenta, iar acum doi copii de patru ani au fost depistati pozitiv cu coronavirus. Cei mici prezinta simptome usoare ale infectiei si au fost internati in spital.

Grecia: Doar patru turisti au fost depistati pozitiv cu noul coronavirus, din 7.804 de pasageri care au fost testati pe aeroportul din Atena Pe aeroportul din Creta au fost testati si turistii romani

Numai patru pasageri au fost testati pozitiv cu noul coronavirus din cei 7. 804 de turisti care au fost supusi testelor pe Aeroportul International din Atena in perioada 8-14 iunie, a anuntat marti Secretariatul Ge.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )