Libnet.ro
UNICEF

12:45

Este cel mai mic oras din Romania, dar l-au transformat intr-o atractie mondiala

Antena3 Antena3,
Este cel mai mic oras din Romania, dar l-au transformat intr-o atractie mondiala

Cel mai mic oras din Romania, dar atrage anual aproape jumatate de milion de turisti. La Baile Tusnad, cei mai multi vin pentru a beneficia de tratamentele cu ape minerale, recomandate in special celor. continuă pe Antena3

Care este cel mai fericit an din casnicie? Raspunsul este cu totul neasteptat

Care este cel mai fericit an din casnicie? Daca multi s-ar grabi sa spuna ca primul an, ei bine specialistii au cu totul alta parere. De curand, a avut loc un studiu, care a cuprins aproximativ 2000.

Cine este cea mai bogata femeie din Romania, cu o avere de peste 420 de milioane de euro

Potrivit estimarilor Forbes din urma cu cativa ani, averea celei mai bogate femei din Romania atinge 420-450 milioane de euro. Este vorba despre Veronica Gusa Dragan 43 ani), singura fiica a.

Taximetristii au marit tarifele. Care este cel mai mic pret pe kilometru, in Bucuresti

Luna octombrie a adus majorari in mai multe domenii, printre care carburanti, gaze naturale si energie electrica. Si taximetristii au marit tarifele. in Bucuresti, exista firme care deja au crescut.

Cel mai mic motoferastrau cu acumulator STIHL, a ajuns in Romania (P)

MSA 120 C-BQ fost conceput special pentru activitati hobby, in jurul casei fiind considerat cel mai mic motoferastrau cu acumulator al producatorului german STIHL, dar care poate avea o autonomie de pana la 150 de taieturi. Cu o greutate 2,5 kg, noul motoferastrau devine o unealta ideala atat pentru utilizatorii ocazionali, de acasa, dar si pentru profesionistii din constructii, Poate furniza putere maxima de taiere pana la golirea completa a acumulatorului.

Washington Post despre ultimul sef al Securitatii: Alaturi de Ceausescu si de autoritara prima doamna, Elena, dl Vlad a devenit unul dintre cele mai detestate personaje din Romania

Necrologul lui Iulian Vlad publicat in presa americana difera substantial de elogiile aduse ultimului def al Securitatii de o parte a presei romanesti. Washington Post i-a dedicat sambata, 30 septembrie, un articol amplu lui Iulian Vlad, despre care a scris ca alaturi de Ceausescu si de autoritara prima doamna, Elena, dl Vlad a devenit unul dintre cele mai detestate personaje din Romania. Iulian Vlad a murit sambata, la 86 de ani.

S-a dezvaluit care este cea mai scumpa strada din Marea Britanie/ Preturile proprietatilor au ajuns la 35 de milioane de lire sterline

Kensington Palace Gardens este cea mai scumpa strada din Londra, iar pretul mediu al proprietatilor in aceasta zona este de 35,6 milioane de lire sterline, potrivit The Telegraph. Zona gazduieste persoane cunoscute in intreaga lume - finantatorul FC Chelsea, Roman Abramovici sau mostenitoarea imperiului Formula 1, Tamara Ecclestone - si chiar daca preturile locuintelor care se incadreaza in aceasta portiune au ajuns in ultimul an la aproximativ 2,5 milioane de lire sterline, Kensington Palace Gardens ramane primul loc.

in ce oras din Romania PREOTII tineri SE DEZBRACA de sutana si fac amor pe bani multi? Dezvaluiri incredibile

Un regizor de filme pentru adulti a povestit ca in trecut a avut de-a face la castingurile produse cu mai multi studenti la facultati teologice care aveau preferinte homosexuale si isi doreau sa.

Cel mai vechi teatru din tara a implinit 200 de ani si este sarbatorit printr-o gala a teatrelor nationale

Oravita este pentru aceste zile centrul culturii nationale, cu ocazia sarbatorii a 200 de ani de la inaugurarea celui mai vechi teatru din Romania, o copie fidela a celebrului Burgtheater din Viena.

Alimentul care te ajuta sa elimini toxinele din organism. Este cel mai tare detoxifiant

Limonada neagra a devenit un trend pe retelele de socializare si foarte multe persoane o consuma pentru ca aduce multe beneficii pentru sanatate. Culoarea inedita este conferita de utilizarea carbunelui activ.

Cel mai bizar tratament din lume! Ce afectiune vindeca aceasta batrana si de ce este mereu coada la cabinetul ei - VIDEO

O octogenara din Bosnia incaseaza cate zece euro de persoana pentru a le linge globurilrile oculare, remediu care ar vindeca mai multe boli. Batranica afirma ca este singura.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )