Libnet.ro
UNICEF

19:15

Cel mai mic motoferastrau cu acumulator STIHL, a ajuns in Romania (P)

România Liberă România Liberă,
Cel mai mic motoferastrau cu acumulator STIHL, a ajuns in Romania (P)

MSA 120 C-BQ fost conceput special pentru activitati hobby, in jurul casei fiind considerat cel mai mic motoferastrau cu acumulator al producatorului german STIHL, dar care poate avea o autonomie de pana la 150 de taieturi. Cu o greutate 2,5 kg, noul motoferastrau devine o unealta ideala atat pentru utilizatorii ocazionali, de acasa, dar si pentru profesionistii din constructii, Poate furniza putere maxima de taiere pana la golirea completa a acumulatorului. continuă pe România Liberă

Cel mai mic motoferastrau cu acumulator STIHL, a ajuns in Romania (P)

MSA 120 C-BQ fost conceput special pentru activitati hobby, in jurul casei, si se afla deja in toate magazinele STIHL la nivel national.

Cel mai mic sens giratoriu din Romania. Mai mult incurca traficul, decat sa-l fluidizeze - VIDEO

Orasul Cluj-Napoca s-a pricopsit cu cel mai mic sens giratoriu posibil. Are doar patru stalpi de semnalizare, trei indicatore si mai mult incurca traficul decat sa-l fluidizeze. Masinile.

Se deschide cel mai mare parc de distractii din Romania. Superland va avea Cinema 8D, unic in Europa

Superland, cel mai mare mall pentru copii din Europa, se va deschide in noiembrie la Brasov. Compania a demarat o campanie de recrutari, incercand sa angajeze 120 de persoane, din care 60.

Trei parcuri noi cu bani europeni la Baile Tusnad, cel mai mic oras din Romania. Are cel mai curat aer si cea mai mare mofeta din lume

Statiunea Baile Tusnad renumita in toata lumea pentru baile de termale si aerul curat va avea trei parcuri noi. Acestea vor fi amenjate cu bani europeni si se doreste ca investitia sa atraga si mai multi turisti.

Trei parcuri noi cu bani europeni in cel mai mic oras din Romania. Are cel mai curat aer si cea mai mare mofeta din lume

Statiunea Baile Tusnad renumita in toata lumea pentru baile de termale si aerul curat va avea trei parcuri noi. Acestea vor fi amenjate cu bani europeni si se doreste ca investitia sa atraga si mai multi turisti.

Fiul lui Liviu Dragnea conduce cel mai puternic VW Golf modificat in Romania (FOTO)

Fiul lui Liviu Dragnea, Valentin Dragnea este pasionat de masini si detine o gama variata de autoturisme de lux in garajul sau, potrivit autobild. ro. in timp ce Liviu Dragnea se confrunta cu.

Statistici alarmante! INS: Rata somajului in randul tinerilor a ajuns la cel mai inalt nivel

Rata somajului in randul tinerilor a ajuns in Romania la cel mai ridicat nivel, in cel de-al doilea trimestru din acest an, la 15,4%, in timp ce, pe total populatie, a fost de de.

Un roman, cel mai tare impresar de fotbalisti din lume. Povestea lui Constantin Dumitrascu, barbatul care s-a ferit de romani si a ajuns pe locul I in topul Forbes

Cel mai tare impresar de fotbalisti din lume este un roman. Constantin Dumitrascu, care detine compania MSM, a castigat 107,83 milioane de dolari in ultimul an. inaintea lui Jorge Mendes si.

Pretul petrolului a ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani

Cotatia barilului de petrol Brent a crescut, luni, la bursa ICE Futures din Londra cu 3 procente, ajungand la inchidere la valoarea de 59,02 dolari, cel mai ridicat nivel din iulie 2015, pe fondul majorarii cererii si al tensiunilor geopolitice.

Leul a cazut la cel mai slab nivel din ultimii cinci ani

Moneda nationala a Romaniei a ajuns la cel mai scazut nivel din ultimii cinci ani in raport cu principalele valute occidentale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )