De ce este mai bun gulasul preparat la ceaun: o reteta delicioasa
![Adevărul](/_img/v_1/publicatii/adevarul.png)
![De ce este mai bun gulasul preparat la ceaun: o reteta delicioasa](/_img/foto/natura/low/kenya-4119572_960_720.webp)
Celebrul gulas de vita, mancare tipic ungureasca, foarte des gatita in Ardeal, este o mancare scazuta cu cartofi si carne de vita. Foarte gustoasa si picanta, acest tip de mancare are un gust mult mai bun daca este gatita in cantitate mai mare, la ceaun. continuă pe Adevărul
• Gloria Noriega, directoarea Institutului Mexican de Analiza Tranzactionala, dezvaluie cum ne putem construi cel mai bun scenariu de viata
Imbunatatirea calitatii vietii personale si profesionale reprezinta un subiect din ce in ce mai abordat in ultimul timp. Avem nevoie sa intelegem mai bine cum ne construim relatiile sociale, fie ca este vorba de cele de familie ori de cele.
• Halep, dupa victoria cu Makarova: De fiecare data cnd joc pe acest teren ma simt mai relaxata. Poate de aceea pot ajunge la cel mai bun nivel
Simona Halep, liderul WTA, a declarat, duminica, dupa ce s-a calificat in turul doi la Madrid Open, trecand de Ekaterina Makarova, ca se simte de fiecare data relaxata la competitia din Spania, pe terenul de acolo, si poate de aceea reuseste sa joace la cel mai bun nivel.
• Medic: Procentul infectiilor nosocomiale din spitalele din Romnia este mai ridicat dect cel din statistica oficiala
Procentul infectiilor nosocomiale din spitalele din Romania este, in realitate, mai ridicat decat cel care figureaza in statisticile oficiale, dar si decat media europeana, a declarat vineri medicul Ciprian Radu Sofariu, directorul medical al Spitalului Clinic de Pediatrie din Sibiu.